Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.
For levering før jul, bestil før 17. desember!

Nyheter

Tapetkolleksjon for barnerom av Maison

by Photowall NO

Photowall presenterer et nytt designersamarbeid med Maison og lanserer en eksklusiv tapetkolleksjon for barnerom. The Little Folk-kolleksjonen er inspirert av natur og frodigheten som preger det sør-afrikanske landskap. Alle de fem motivene er omhyggelig illustrert for hånd, fylt med detaljer og eventyrlige fantasiverdener — rettet mot å bringe ro, harmoni og litt magi til ethvert rom, uansett alder.

Møte mellom interiørdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

by Photowall NO

Photowall lanserer et ekslusivt designsamarbeid med den svenske kunstneren Emma Lindström. Tapetkolleksjonen AURA omfatter 13 akrylmalerier med abstrakte og livlige fargekomposisjoner. Gjennom sitt harmoniske og organiske uttrykk, innbyr hvert av tapetmotivene til en visuell avkobling og ro i sinnet.

Nye motiver fra Nadja Wedin hos Photowall

by Photowall NO

I sommeren 2017 udvider Photowall sit tapetsortiment med tre nye mønstre: Lovebirds, Blues og Purple Vein – skabt af kunstneren, illustratoren og designeren Nadja Wedin.

Photowall – 10 years in style

by Photowall NO

For 10 år siden begynte Photowall å trykke tapeter til alle mulige stiler, personligheter og miljøer. I anledning av 10 års-jubileet har vi laget en kolleksjon med kundenes absolutte favorittmotiv gjennom årene – men med et litt nytt utseende.

Tapeter fra About Blank i ekte surfestil

by Photowall NO

Photowalls nye motiver fra kreatørene About Blank rommer alt fra iøynefallende palmetre, herlige kilometerlange sandstrender og surfebilder tatt i morgenlys. Kolleksjonen inneholder seks motiver av fotografen Kenny Bergander. Alle henter inspirasjon fra havet, surfing i California og reiser rundt om i verden.

Photowall møter Jonna Jinton

by Photowall NO

Hun kaller seg en ensom ulv, men har et smil og en boblende sjarme som kan få den siste snøen i Norrland til å smelte. Jeg har mange spørsmål. Hvordan våger man å flytte alene til et lite sted i Norrland med 10 innbyggere som 21-åring? Hender det at hun savner storbyen? Hvor har hun lært å ta slike magiske naturbilder? Photowall har møtt Jonna Jinton, som i disse dager er aktuell med sin første ​tapet​kolleksjon.

Daydreams – en barnekolleksjon av Cathy Nordström

by Photowall NO

Prikkete ispinner, frodige trær og steiner i fantasifulle former samt blå isbjørner som bor i skogen sammen med flamingoer og kjempestore jordbær. I dag lanserer vi Daydreams - en barnkollektion designad av den svenska formgivaren och illustratören Cathy Nordström.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.