Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

Nyheter
Møte mellom interiørdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

Møte mellom interiørdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

Emma Lindström er en etablert svensk kunstner som har hatt flere suksessfulle utstillinger i USA, Frankrike, Tyskland og i Europa. Hun driver sitt eget kunstgalleri Anohaao gallery i sentrum av Gøteborg, og er stadig aktuell med nye utstillinger.Hennes kunstneriske arbeidsprosess har vært en lang reise med flere års eksperimentering med ulike teknikker, farger og materialvalg – noe som stadig er i endring og utvikling. Samtidig er det Emmas sinnsstemning, følelser og tilfeldigheter som styrer det visuelle uttrykket.Arbeidet begynner alltid med at Emma velger en spesifikk fargeskala. Enten ut fra en spesifikk kundebestilling, eller etter Emmas egne følelser.Når jeg begynner å skape går jeg inn i en meditasjonslignende tilstand. Jeg tillater meg selv å la intuisjonen tale, og prosessen vise vei. De første stadiene i prosessen innebærer å helle og sprute akrylfarger og ulike medier. Deretter går jeg inn i detaljarbeidet med linjer og overganger som former det endelige verket.De livlige og energiske tapetmotivene i kolleksjonen AURA er følelsessterke og har mange fasetter, og de gir rommet en positiv og sterk energi. Tapetene kan oppmuntre til glede og kreativitet, eller til harmoni og avkobling, alt etter hva slags sinnsstemning og behov den som ser på er i besittelse av i øyeblikket. Kunsten står i fokus og taler for seg selv. Jeg håper og tror at tapetene kan gi en positiv og sterk energi til rommet, og bidra til å gjøre rommet til et sted der det er plass til kreativitet og glede, men også et sted der det er godt å være, sier Emma.Emma Lindström forteller også om sine tanker rundt samarbeidet og hvordan det har vært å utvikle sin første tapetkolleksjon.Det har vært veldig spennende og utfordrende å måtte tenke i stort format, og finne aspekter og fargeskalaer som føles spennende. Å måtte være litt mer tilbakeholden og måtte tenke mer i innredningstermer, men samtidig beholde den kunstneriske integriteten fra originalverkene på en måte. Jeg synes vi har lykkes i å lande på noe som føles som et fint møte mellom interiørdesign og kunst, avslutter Emma Lindström.Tapetkollektionen AURA säljs exklusivt hos Photowall och kan beställas som måttanpassad fototapet. 

Nye motiver fra Nadja Wedin hos Photowall

Nye motiver fra Nadja Wedin hos Photowall

Nadja Wedin er mest kendt for sine farvestrålende tekstiler, bakker og puder. I 2014 tog Photowall kontakt til Nadja Wedin, og det blev startskuddet til deres første designsamarbejde.– Det, der er sjovt ved mit og Photowalls samarbejde, er, at mine tapeter får et helt andet udtryk på en væg, end hvis man ser det på en pude eller en bakke, fortæller Nadja Wedin.Nadja Wedins kunstfærdige tapetmotiver for 2017 er i sandhed små kunstværker i sig selv. Blandt andet består de af farvestrålende undulater, sommerfugle og smukke naturmønstre i farverige miljøer, som skitseres og males med akvareller.– Mønstret Purple Vein var fra starten en skitse, som jeg godt kunne lide og scannede ind. Det blev siden et af de første mønstre, som vi bestemte os for at tage med i årets kollektion, fortæller Nadja Wedin.Nadja forklarer, at med Lovebirds ville hun skabe et mønster, som holdt sig inden for en relativt begrænset farveskala, men som alligevel føltes levende.– Fuglene i mønstret Lovebirds danner næsten et hjerte tilsammen. Det var min datter, der så det, og så fik jeg idéen. Jeg har en særlig forkærlighed for undulater, så derfor valgte jeg at bruge disse fugle endnu engang.Det tredje mønster Blues opstod faktisk fra en lille kreativ krise, hvor Nadja lod pennene hvile for i stedet at bruge akvareller.– Det var virkelig en udfordring, fordi akvareller ikke kan kontrolleres på samme måde som tuschpenne. Tilfældigheder og lidt held kan spille en ret stor rolle i, hvordan slutresultatet bliver, i hvert fald for mig, som er mere vant til at tegne. Så man skal aldrig undervurdere kriserne i livet, afslutter Nadja Wedin.

Photowall – 10 years in style

Photowall – 10 years in style

Hver dag ser vi mange unike stiler. I hjemmene vi bor i, på klærne vi har på oss og fra stedene vi besøker. I Photowalls jubileumskolleksjon hylles den personlige stilen og viljen til å gå sin egen vei. Det er en tapetkolleksjon der alt er mulig, det er klassikerne Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed i en helt ny tapping.– Et fototapet kan av mange oppleves som fantasiløst og litt umoderne, og det skremmer kanskje noen fra å velge det. Med vår jubileumskolleksjon vil vi vise våre klassikere på en ny måte og gi dem nytt liv. Vise at et fototapet kanskje nettopp er din stil, at med litt fantasi og et tapet finnes det ingen grenser. Det gjelder bare å våge, sier Nora Felin, markedssjef i Photowall.I jubileumskolleksjonen inngår også et nytt motiv utviklet av illustratøren Cecilia Carlstedt. Motivet Cosmic Abstraction med rosa subtile himmelhvelv og grønne og grå planeter symboliserer fremtiden.– Da vi i 2006 fortalte at vi ville tilby et tradisjonelt produkt som tapet fast på nettet, var det mange som hevet øyenbrynene, men jeg og broren min Charlie stod på vårt. Vi ville utfordre det som allerede fantes, og gjøre det på en ny måte. Helt digitalt. Det ønsker vi fortsatt i dag, og det synes jeg at Cecilias motiv gjør – utfordrer. Det tar plass, er personlig og nytenkende, noe vi synes symboliserer fremtiden og alle mulighetene den digitale teknologien gir, forteller Niklas Johansson, grunnlegger og viseadministrerende direktør i Photowall.De fire motivene i jubileumskolleksjonen fås eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som måltilpasset fototapet. Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed koster 269 NOK per kvadratmeter, og Cecilia Carlstedts motiv Cosmic Abstraction koster 290 NOK per kvadratmeter.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.