Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Photowall møter Jonna Jinton

  by Photowall NO

  Hun kaller seg en ensom ulv, men har et smil og en boblende sjarme som kan få den siste snøen i Norrland til å smelte. Jeg har mange spørsmål. Hvordan våger man å flytte alene til et lite sted i Norrland med 10 innbyggere som 21-åring? Hender det at hun savner storbyen? Hvor har hun lært å ta slike magiske naturbilder? Photowall har møtt Jonna Jinton, som i disse dager er aktuell med sin første ​tapet​kolleksjon.

  Daydreams – en barnekolleksjon av Cathy Nordström

  by Photowall NO

  Prikkete ispinner, frodige trær og steiner i fantasifulle former samt blå isbjørner som bor i skogen sammen med flamingoer og kjempestore jordbær. I dag lanserer vi Daydreams - en barnkollektion designad av den svenska formgivaren och illustratören Cathy Nordström.

  Nye farger fra designduoen Nothing Can Go Wrng

  by Photowall NO

  Photowall utvider sitt sortiment av ​tapet​motiver fra designduoen Nothing Can Go Wrng. En herlig blanding av klassiske former og moderne design – i helt nye fargesammensetninger. Her snakker vi Less Is A Bore 2.0.

  Photowall og Acne JR i eksklusivt tapetsamarbeid

  by Photowall NO

  Photowall presenterer stolt Trompe l'œil – en ​tapet​kolleksjon designet av svenske Acne JR. Kolleksjonen leker med velkjente mønster i ny grafisk innpakking – alle i Acne JRs velkjente formspråk.

  My favourite things – ny tapetkolleksjon

  by Photowall NO

  I dag presenterer vi stolt vår siste tapetkolleksjon: My favourite things som er laget av fem talentfulle illustratører fra det londonbaserte agenturet Peppercookies. Illustratørenes utfordring var å skildre sine absolutte favoritting, noe som resulterte i alt fra grafiske hus som svever på myke skyer til fargerike blomsterenger.

  Lottas trær i tapetkolleksjonen Blossom Trees

  by Photowall NO

  Sirlige trær med greiner og blader formet av elegante blåklokker, runde epler og fine marikåper. Vårt unike designsamarbeid med den svenske formgiveren Lotta Olsson har resultert i kolleksjonen Blossom Trees.

  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.