Frame of Mind – tapetkolleksjon fra Lemon

Photowall og det sørafrikanske designstudioet Lemon presenterer stolt Frame of Mind – en tapetkolleksjon som fokuserer på menneskets ulike stiler, humør og følelser. Her møtes subtile vannfarger, tekstile strukturer og håndmalte mønster fulle av detaljer.

Botany Banana

Mosaikkmønster fra den karrige fjelltoppen og bananblad som vekkes til live av dekorative detaljer. Motivene i tapetkolleksjonen Frame of Mind er fargesterke, subtile, nærværende, personlige og trendy, alt på samme tid – for alle typer rom.

– Motivene våre representerer ikke bare en stil eller en aktuell trend, men varierer for å passe til forskjellige smaker og miljøer. Hver design er unik og nøye utvalgt for å få en kolleksjon som avspeiler en genuin, moderne helhet, sier Kevin Frankental, medgrunnlegger av Lemon.

Kolleksjonen Frame of Mind inneholder 11 håndplukkede motiver, noen av dem i ulike fargevarianter. Motivene fås hos Photowall og kan bestilles som måltilpasset tapet for 296 kroner per kvadratmeter. På bildet vises motivet Botany Banana.

Watercolour Blue
Speckle Green

Presserom 
Høyoppløste pressebilder - Lemon - Frame of Mind

Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

Photowall - Wall Decor by Passionate People
Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.