Ønsk høsten velkommen med de livlige fargene fra Photowall-veteranene Scandinavian Surface

Pynt høsten med nye motiver fra norske formgivere Scandinavian Surface. Helt siden starten har Photowall og Scandinavian Surface hatt tapetsamarbeid. Gang på gang skaper Scandinavian Surface vakre bestselgende tapetkolleksjoner med solid skandinavisk stil, høy integritet og utsøkt finesse. Denne gangen er det en todelt kolleksjon som heter In The Woods & The Hidden Bird, bestående av ti kraftfulle tapeter. 

Pressemelding


 
 
In The Woods & The Hidden Bird
fra Scandinavian Surface
 
Utgivelsesdato: 26. august 2020

 


Winter Blues In The Woods

Scandinavian Surfaces uendelige fascinasjon for trær og natur har atter en gang gitt inspirasjon til en ny tapetkolleksjon. De har valgt en eventyrlig tilnærming til prosjektet og flyttet inn i den forheksede skogen gjennom alle årstidene. Trestammene er fulle av liv og fortellinger. Grenene fletter seg sammen og danner naturens lette filigran. 

De levende fargene veksler sømløst mellom varme og kjølige toner og danner vakre og naturlige paletter. Bli med inn i den forheksede skogen!

Winter Blues In The Woods (detail)

In the Woods-kolleksjonen tar deg med inn i en organisk og elegant skog hvor ingen trær er like. Komposisjonen består av kraftfulle grafiske kontraster og sobre farger. Mønstre og farger gjenspeiler nordisk natur og årstider i djerve vårlige grønne toner, dempede melankolske høststemninger, blå vinterdager og kjølige sommernetter.

Designet har et forløp på 10 meter før mønsteret gjentar seg, og gir oss mulighet å stadig oppdage noe nytt mens vi går langsmed en lang vegg,  slik det er i virkelighetens skoger. In the Woods passer perfekt til langstrakte vegger, og du kan velge et snitt som passer til veggen din uansett størrelse.

Oppdag og gled deg over detaljer i mønstre og farger og let etter de små hemmelighetene som alltid skjuler seg inne i skogen ...

Hidden Bird - Pink Beige
Hidden Bird - Pink Beige (detail)
Hidden Bird – Black Ochre

Hidden Bird-kolleksjonen er den milde, velduftende skogen som omfavner deg med glødende farger, delikate kontraster og myk skogbunn. Paletten er sammensatt for å passe til mange materialer og interiører. Alle designene består av både kalde og varme farger, slik naturen selv gjør gjennom alle årstidene. I skogen kan du alltid høre fuglene synge. Men hvor er de? Gjemt mellom grenene lever de sitt hemmelige liv. Men om du setter deg stille ned og leter med øynene, så kan du kanskje se dem.

 


Utgivelsesdato: 26. august 2020
In The Woods & The Hidden Bird selges eksklusivt online på photowall.no.
Tapetpris NOK 332/m².
Lenke til kolleksjonen: In The Woods & The Hidden Bird
Høyoppløselige bilder
Lenke til pressemelding: Ønsk høsten velkommen med de livlige fargene fra Photowall-veteranene Scandinavian Surface

Om Scandinavian Surface

Norwegian Scandinavian Surface skaper design med inspirasjon fra naturens forskjellige former og farger. Skjønnhet i nedslitt og vissen flora med spennende glimt av elg og ørn. Scandinavian Surface søker alltid å fange den norske friskheten.

Vi intervjuet Scandinavian Surface før lanseringen av In the Woods and The Hidden Bird. Les hele intervjuet i magasinet vårt, for å få vite alt om inspirasjonen bak kolleksjonen, og se hvilke farger Scandinavian Surface liker akkurat nå! De fremgangsrike formgiverne forteller også om arbeidsprosessen sin, beskrevet i fem enkle trinn.

"Er det noe spesielt i naturen som inspirerer dere?
Det fantastiske mangfold i farger, mønster, former, materialer, kontraster. 
Uansett hvor nær man kommer er det alltid noe nytt og intrikat å få øye på.
Det tar aldri slutt! Det er verdens største samling av form og farge."

Les hele intervjuet i magasinet vårt


Pressemateriale og Bilder 

For høyoppløselige bilder: se vår Flickr.

For å laste ned bildene i 300 ppi på Flickr – velg et bilde, trykk på ned-pilen (i høyre hjørne av bildet) og velg «Original».

Lenker til kolleksjonen, pressemelding, intervju, presserrom.

For intervjuforespørsler, utlån til presse, tapetprøver og ytterligere informasjon, kontakt  press@photowall.com | +46 8 550 087 31