Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.

Sommerens tapettrender 2021

Trærne har spiret, og det er ikke lenge til naturen er i full blomst og de vakre sommerdagene er her. Hvilke motiver, mønstre og farger kan vi forvente å se i sommer? I denne artikkelen har vi samlet tre forskjellige trender vi tror vil bli sett i den lyseste sesongen.

Det siste året har vært en øyeåpner for livets opprinnelse – naturen. Siden tilgang til restauranter og reiser ikke har vært like tilgjengelig, har folk gått på lange turer og opplevelser i skogen. Man begynner å forstå skogens helbredende og avslappende krefter på en ny måte enn før. Derfor er mennesker blitt ønsket velkommen inn i naturen med åpne armer i hjemmene sine, og vi kan se en økt interesse for både potteplanter og håndverk. Når det gjelder farge, dekorerer folk hjemmene sine med jordfarger som skoggrønn, brun og beige. Disse tonene passer spesielt godt til soverommet ditt der du ønsker å skape et så harmonisk miljø som mulig. Den siste trenden er å kombinere disse jordfargene med «spiselige» farger som rødbete- og grønnkålsnyanser. Disse detaljene gir stuen eller kjøkkenet ditt en oppkvikkende følelse.

Grounding Nature

Trend 1 - Grounding nature

Det siste året har vært en øyeåpner for livets opprinnelse – naturen. Siden tilgang til restauranter og reiser ikke har vært like tilgjengelig, har folk gått på lange turer og opplevelser i skogen. Man begynner å forstå skogens helbredende og avslappende krefter på en ny måte enn før. Derfor er mennesker blitt ønsket velkommen inn i naturen med åpne armer i hjemmene sine, og vi kan se en økt interesse for både potteplanter og håndverk.

Burgundy Flowers
Burgundy Flowers -  Photowall

Når det gjelder farge, dekorerer folk hjemmene sine med jordfarger som skoggrønn, brun og beige. Disse tonene passer spesielt godt til soverommet ditt der du ønsker å skape et så harmonisk miljø som mulig. Den siste trenden er å kombinere disse jordfargene med «spiselige» farger som rødbete- og grønnkålsnyanser. Disse detaljene gir stuen eller kjøkkenet ditt en oppkvikkende følelse.

Blissful breeze

Trend 2 - Blissful breeze

Lengselen etter en hvit sandstrand og glitrende hav står veldig høyt på folks ønskeliste akkurat nå. Hvis du ikke kan reise til drømmedestinasjonen din – hvorfor ikke skape den hjemme i stedet? Du kan enkelt skape ditt eget lille Ibiza – eller middelhavsmiljø ute på terrassen eller i stuen. Stikkordet for denne trenden er: solkyss. Den inkluderer et sandfarget fargeskjema, forestill deg beige, lyserosa og detaljer i en babyblå farge.

Moving with the Wind
Moving with the Wind -  GI Collection

Om sommeren foretrekker vi å tilbringe mest mulig tid utendørs, så vi vil også se folk lage sine egne hjemmekontorer utenfor hjemmet. Pynt verandaen din med solkyssede farger, dekorer med tørkede blomster, kremaktig tapet og keramiske detaljer. Med dette kommer du ikke til å ville forlate hjemmet ditt i sommer.

Color splash

Trend 3 - Color splash

Sommeren er årets lyseste sesong, og den er også godt synlig i interiøret. I år gjør de sterke fargene fra det nostalgiske 80-tallet comeback. Dette betyr en mer intens fargeskala enn de vanlige lyse pastellene. Se for deg lekne farger som ertegrønn og lyserosa. Jo mer farge – jo bedre! Pop-up nyanser som rosa, lilla, olivengrønn og gul er også farger du vil se på tapeter i sommer. Dette lyser opp hjemmekontoret eller stuen, og symboliserer glede og aksept, akkurat det vi lengter etter om sommeren.

Holographic III
Holographic III - Photowall

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.