English Country design er valget for den rustikke og komfortable kjæresten

Den engelske landsdesign er fokusert på å skape en avslappet, rustikk atmosfære i hjemmet. Atmosfæren av hjemmet bør være behagelig med tillegg av ukonvensjonelt tema og blandingen av tradisjonell og moderne innredning. Vi har skrevet her informasjonen du trenger om engelsk landstil som du vil finne fantastisk og ønsker å ha designet i ditt hjem.

Den engelske landsdesign er fokusert på å skape en avslappet, rustikk atmosfære i hjemmet. Atmosfæren av hjemmet bør være behagelig med tillegg av ukonvensjonelt tema og blandingen av tradisjonell og moderne innredning. Vi har skrevet her informasjonen du trenger om engelsk landstil som du vil finne fantastisk og ønsker å ha designet i ditt hjem.
English Country design er valget for den rustikke og komfortable kjæresten

Den engelske Country Design

Ønsker du å ha den autentiske engelske landsdesignen i ditt hjem? Komfort er et av hovedelementene i denne typen design. Det er faktisk en blanding av de klassiske og moderne designene som vil omfatte perioder du ønsker for ditt hjem interiør. I tillegg til disse bør den engelske landsdesignen også projisere atmosfæren av tidløshet.

Noen kan se designstilen være vanskelig eller vanskelig å replikere, men det er noen smarte måter å tilpasse slik at du vil kunne nyte skjønnheten i den engelske landsdesignen i ditt hjem. Med ressursskap og kreativitet kunne mange villaeiere finne det enkelt å få den engelske Country-atmosfæren i sine hjem.

Egenskapene til den engelske landsdesign som du vil elske

Generelt vurderes engelsklandskapet rustikt, avslappet og komfortabelt. Valget av mønstre og design er vanligvis ukonvensjonelle med bevis på blandingen av klassiske og moderne dekorative gjenstander og stykker. Med riktig bruk av dekorative elementer, farge og layout, vil du kunne skape en atmosfære som passer for designstilen.

Her er noen av hovedtrekkene i engelsklandsdesignet som du vil elske:

1. Vegger - vanligvis dekket med tapet eller dekorert med sjablongdesign.

2. Stoffer - med lyse farger og chintz floral design. Noen er også aksent med dusker.

3. Innredning og innredning - de vanligste dekorative elementene som er sett i et engelsklandsk design er kastene brodert med blomsterkrystall, lysestaker, friske blomster pent innredet i vas, landskapsmønstre og mange andre.

Hvorfor folk elsker det engelske landsdesignet

Det er så mange gode ting om det engelske landsdesignet som huseiere og designere elsker. Det generelle utseendet på designstilen kan tilby deg komforten til blandingen av tradisjonell og moderne atmosfære og med en liten feminin touch.

Farger er vanligvis i mørkere nyanser, og veggpapiret er vanligvis designet med mønstre. Det er også vanlig å se blomster rundt i interiøret i hjemmet. Designere foretrekker å ha den høstatmosfæren i denne interiørdesignstilen.

Ulike dekorative elementer vises, for eksempel ornamenter, suvenirer, bilder og andre. Boligeiere er aldri sjenert i å vise disse elementene, og som sådan har minimalisme ikke noe rom i engelsk landdesign. Det er også foreslått å vise innrammede tørke blomster og landskaper, porselen montert på veggene, puter med floral broderier, krystalllysholdere og vaser.

Innredning foreslås å være laget av tre som er aksessert med messing. Mange designere og huseiere elsker også å inkludere tre bokvesker samt trebord, stoler og skap. Stoler og sofaer er fortrinnsvis dekket med fløyel eller lær.

Ditt nåværende hjem kan enkelt konverteres til et engelsk land design, du trenger ikke å fullstendig renovere huset ditt for å ha den atmosfæren. Du vil kanskje vurdere noen av tipsene om hvordan du får det engelske landets atmosfære i ditt hjem:

1. Pass på at rommene har den varme følelsen og komforten.

2. Bland og match stoffene ved å legge til tekstur med tillegg av puter, kast og draperier. De som er printed med blomster, er det beste valget for denne designstilen.

3. Draperier foretrekkes over persienner, spesielt de som er laget av fløyel og blomsterduker.

4. Du vil kanskje også dekke kaffebordene, men sørg for at dekselet når gulvet. Legg til ornamenter eller blomster arrangert i vaser for å dekorere bordene.

5. Peis og mantelpieces hjelper til med å gjenskape utseendet til engelsk engelsk design.

6. Antikviteter blend godt i denne typen design. 

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.