Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.
Akkurat nå har vi øket leveringstid på opptil 5 virkedager.

Hjemme hos Starwoman

Starwoman har tapetsert, og vi bare elsker resultatet – og bloggen hennes. I dette intervjuet forteller Anna mer om sin innredningsstil, boligkarrieren og drømmehjemmet.

Med vakre bilder og teft for innredningstrender har har svenske Starwoman seilt opp som en soleklar favoritt på blogglisten vår. Noe som også det svenske magasinet Sköna Hem snappet opp da de kåret Annas blogg til ukens innredningsblogg. Vi ble naturligvis ekstra glad da vi så at Anna har ​​​​​tapet​sert​​​​med ​tapeter​ fra Photowall, nærmere bestemt ​​​​Ohoy​​​​ av ​​​​Fine Little Day​​. Perfekt på rommet til sønnen Maximilian i det nye huset i Enskede.

Ohoy
Ohoy

Anna, fortell oss hvorfor du valgte motivet Ohoy?

– Vi bor i et gammelt hus fra 1927, og jeg falt umiddelbart for Ohoy. Det er sjarmerende at tapetet er tegnet av et barn, og det passer perfekt til barnerommet. Jeg liker også at det ser litt «gammelt» ut. Det er som om tapetet er trykket på gråpapir, og det synes jeg er fint. Jeg tenkte det ville passe godt inn her hos oss, og det hadde jeg rett i. Vi er kjempefornøyde, både jeg og sønnen min Maximilian, som bor i rommet med tapetet.

Kan du fortelle litt om deg selv?

– Jeg er 36 år gammel, født og oppvokst på landet, nærmere bestemt Björketorp i Vest-Sverige, med en mamma, pappa og lillebror. Jeg flyttet til Stockholm 2008, og har nå min egen lille familie bestående av min mann Jens og våre to barn: Maximilian født i november 2010 og så den vesle datteren vår, Celine, som ble født nå i begynnelsen av februar. Akkurat nå har jeg foreldrepermisjon, men ellers jobber jeg med skaderevisjon i Folksamkoncernen og så driver jeg bloggen Starwoman. Bloggen har eksistert siden 2007, og tanken bak er at et besøk på bloggen skal være som å åpne en pose med blandede drops. Det betyr at jeg etter beste evne blander hverdags- og familieliv med mine interesser for interiør, matlaging, shopping og andre tips.

Hva kjennetegner din innredningsstil?

– Jeg har lagt merke til at jeg stadig oftere blander stiler. Jeg tar ganske enkelt det jeg synes er fint fra ulike stilarter, og så får det bli en blanding. Det som går igjen her hos meg, er at det er mye hvitt og lyse farger. Det liker jeg.

Hva er ditt beste innredningstips?

– Å velge det man selv synes er fint og blåse i trender og hva andre synes.

Har du en favorittgjenstand?

– Det er vanskelig, men akkurat nå, er det nok den nye vasen min «Dagg» fra Svenskt Tenn.

Hvordan ser ditt ultimate drømmehjem ut?

– Her må jeg svare mitt eget hjem. Vi flyttet inn for snart to måneder siden, og for meg er dette ganske enkelt drømmehjemmet. Et gammelt, hvitmalt hus i et strøk fra begynnelsen av forrige århundre. Det har beholdt mye av den opprinnelige sjarmen, selv om begge etasjer er nyrenovert.

Kan du fortelle hvordan din boligkarriere og tilhørende innredningsstil har vært?

– Den første boligen delte jeg med min nåværende mann og en kamerat av ham i et rekkehusområde i Lund da vi studerte på universitetet. Der hadde vi en miks av møbler og litt herfra og derfra, slik det ofte blir når flere studenter bor sammen. Deretter leide vi et sted, men da kan man jo ikke gjøre så mye selv. Der hadde vi for det meste min manns gamle møbler, langt fra den stilen vi har i dag. Så kjøpte vi vår første selveier, og det var nok på den tiden innredningsinteressen våknet i meg. Da gikk mye i eik og hvitt som var populært på den tiden. Etter det havnet vi i Hammarby Sjöstad i en leilighet i niende etasje med fri utsikt. Det var fantastisk, og jeg trivdes utrolig godt. Det var der den hvite innredningsstilen skjøt fart. Men etterhvert vokste familien, og vi valgte å flytte til et stort hus i Enskede. Huset er delt mellom fire familier. Det har bare gått to måneder, men jeg trives allerede som fisken i vannet, til tross for at alt ikke er helt på plass innredningsmessig!

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.