Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.
Akkurat nå har vi øket leveringstid på opptil 5 virkedager.

Dansk romdesign - Rene linjer og ingen ekstra ekstra

Danske romdesign deler sine prinsipper og ideer med det skandinaviske interiørdesignet. Den legger vekt på enkelhet, minimalisme og funksjonalitet. Mange boligeiere er imponert over den danske romdesignen og blir brukt og brukt i mange boliger. Her har vi skrevet informasjonen du trenger om den danske romdesignen.

Danske romdesign deler sine prinsipper og ideer med det skandinaviske interiørdesignet. Den legger vekt på enkelhet, minimalisme og funksjonalitet. Mange boligeiere er imponert over den danske romdesignen og blir brukt og brukt i mange boliger. Her har vi skrevet informasjonen du trenger om den danske romdesignen.
Dansk romdesign - Rene linjer og ingen ekstra ekstra

Den danske romdesignen

Det er mange gode grunner til at den danske romdesignen er elsket av mange huseiere og designere. Siden Danmark er et av landene i den skandinaviske regionen, er designidéene og prinsippene i interiør svært like i skandinavisk interiørdesign. Den danske romdesign fokuserer mer på enkelhet, minimalisme og funksjonalitet i interiøret. I tillegg til dette er målet med den danske romdesign å ha tiltalende og nyttige gjenstander som også er rimelige for mange.

Historisk ble designbevegelsen etablert i løpet av andre verdenskrig, hvor designideen var delen av sosialdemokratiet i løpet av 1950-tallet. Siden perioden er tiden for gjenoppbygging og rekreasjon, fokuserte bevegelsen mer på tilgjengeligheten av materialer som er lave kostnader, men i god kvalitet og byggeprosesser som passer for masseproduksjon. På samme måte som i andre skandinaviske mønstre, er de vanligste materialene plast, formpresset tre, anodisert eller emaljert aluminium eller presset stål.

Den danske romdesignen er likevel stolt over at temaet i designene er i kontakt med naturen, eller du kan si, naturinnspilt.

Funksjoner i den danske romdesignen som vil inspirere deg

Den danske designen er en av de populære designene i verden. Den benytter det minimalistiske prinsippet i romdesign. Designet elsker enkelheten i rommene i de danske boliger. Enkel, men det stener! Kan være de beste ordene for å beskrive den danske romdesignen. Her er noen av funksjonene i dansk romdesign som virkelig vil fange hjemmene til huseiere samt mange innredere:

1. Lys innredning - siden vinteren varer i lang tid i Norden, foretrekker huseiere og designere å ha interiøret malt i hvitt eller i meget lyse farger for å lyse på rommene. Andre kan bruke andre farger bortsett fra hvitt, men det er sikret at interiøret fortsatt har lysstyrken som skandinavisk interiørdesign antyder.

2. Gulvene - gulvene er vanligvis laget av tre og treprodukter. Det er vanligvis i hvitt og holdes naken. I motsetning til mange boliger bruker den danske romdesignen vanligvis ikke vegg-til-vegg-teppe. For å legge til aksent på gulvene, brukes tepper eller ullprodukter ofte.

3. Naturlig lys - Dansk romdesign er glad i å la naturlig lys inne i huset, derfor kan du vanligvis se rom som er på en måte åpen. Skyvedører i glass, store vinduer er de vanlige scenariene i denne typen interiørdesign stil.

4. Rene linjer - Den danske interiøret tror ikke på overdreven detaljering og dekorasjon. Den opprettholder ideen om enkelhet, men likevel attraktiv interiørdesign. En av hovedtrekkene i den danske romdesign er rene linjer og solide stykker.

5. Roter mindre plass - rotete materialer og andre ting er ikke velkomne i den danske romdesignen. Vel, hvem vil ha rot i sine hjem. I gamle dager er husene i Norden ikke så store, og derfor blir ikke overdrevne ting underholdt, ettersom de ikke passer inn i huset. Møbler og andre ting holdes på et minimalt antall for å unngå oppbygging av rot. Som vi alle vet kan rotet forstyrre trafikken i hjemmet og enda viktigere, en øye for mange.

6. Tekstiler - i motsetning til mange designstiler, bruker den danske romdesign ikke lag med teppe eller mange puter. Huseiere bruker bare et teppe som også vil tjene som interiør når de ikke er i bruk. 

7. Belysning - Dansk romdesign bruker også belysningsarmaturer som er både kjempebra og funksjonelle som nattlamper og stilige lysekroner.

8. Møbler - Det skandinaviske møbelet er kjent for å være stilig, enkel, men vitenskapelig forsket for å møte brukerens behov. Dette betyr at komfort har tatt design til neste nivå uten å ofre den estetiske verdien av møblene.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.