Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.
Akkurat nå har vi øket leveringstid på opptil 5 virkedager.

Hvordan dekorere med mørke vegger?

Mørke vegger virker elegante og dramatiske. Innredning av ditt hjem eller rom med mørke vegger kan være vanskelig. Her vil vi gi deg noen grunnleggende om hvordan du gjør ditt hjem stilig.

Hvordan dekorere interiøret med mørke vegger?

Vanligvis, når du velger den riktige måten, dekorere den indre, velger vi noe som er lyst. Lyse farger reflekterer naturlig lys og at det gjør at rommet ser større ut. Imidlertid gir mørke farger det samme inntrykk, bortsett fra at det reflekterer mindre lys sammenlignet med lyse farger. Når mørke fargete vegger absorberer lys, er veggene i rommet ikke merket tydelig og gir en illusjon om å ha mer plass. Å lete etter passende dekorasjon som passer til dine mørke vegger kan være vanskelig først, men du vil være svært fornøyd med resultatet. Her er noen tips som vil veilede deg i å dekorere hjemmet ditt med mørke vegger:

Legge til planter i ditt interiør

Studier har vist at fargegrønnen gir deg en avslappet og fredelig følelse. Prøv å legge grønne planter i ditt indre ved å plassere dem foran dine mørke farger. Tilstedeværelsen av planter vil gjøre den mørke fargen til wallrecede i bakgrunnen, noe som gjør plantene til det indre interiøret. Dette vil også skape et inntrykk av å ha en mini skog inne i hjemmet ditt. I tillegg til disse har planter i ditt interiør en rekke fordeler, for eksempel planter som er den naturlige løsningen ved å ha ren innendørs luft ved å absorbere kjemikalier og gi oss oksygen. Fargene på plantene vil også ha en positiv effekt på sinnet og kroppen.

Skulpturelle former som sentrum av oppmerksomhet i mørke vegger

Skulpturelle elementer kan betraktes som en av trenderne i å dekorere interiøret for en stund. Du kan se dem hvor som helst, for eksempel den skrånende kurven på sofaen eller kanten av en døråpning, vas eller vannkrukker. For å få et spennende interiør, prøv å legge til møbler eller dekorative elementer som har skulpturelle former. Fargene på møbler eller dekorative gjenstander skal kontrast til den mørke veggen, så du vil kanskje ha dem i lyse farger eller bare i hvitt. Dekorative gjenstander som keramikk og / eller vas plassert på en mantel vil bli fremhevet så vel som deres skulpturelle former.

Plass ering av et stort maleri vil skape en innvirkning

Hengende et stort maleri som en dekor på en mørk vegg vil få den effekten du leter etter. Illustrasjonen vil være fokuspunktet da den mørke fargen på veggen vil falle tilbake i bakgrunnen. Ved å velge kunstverket som skal dekoreres på veggen din, må du være sikker på at den fyller på plass tilstrekkelig. Det er et spørsmål om skalering. I tillegg er det også tilrådelig om maleriet har en stor hvit matte og en slank ramme. Dette vil kontrastere de mørke fargene du har og at maleriet vil bli fremhevet på veggen din. Det er hyggelig å vite at det alltid er et attraktivt senter i hjemmet ditt slik at det blir levende og fengslende.

Legge til hvite og andre lyse farger til ditt interiør

Hvis du er usikker på hvilken farge eller gjenstand som skal plasseres foran mørkvegget, er det alltid trygt å bruke hvitt. Bortsett fra at fargen er et symbol på renhet og renhet, vil den kontrasterende fargen markere de dekorative elementene du vil legge til. For eksempel vil bruk av hvitt sengetøy, sengetøy, gardin eller persienner fungere godt med mørk farget veggen. Ditt interiør vil heller ikke se monokromatisk.

I de fleste tilfeller kan enhver kontrastfarge til den mørke veggen legges bortsett fra hvitt. Disse kan være sennep, krem, teal eller gul. Kombinasjon av teal og sennep vil også være en flott kombinasjon som kan gi fargene til høsten i hjemmet ditt.

Du kan også prøve eksperimentere på dristig lyse farger som neonrosa eller gul. Dette vil øke spenningen til ditt interiør. Lyse farger passer godt sammen med vegger i trekull eller svart. Du kan også henge håndklær eller servietter med de nevnte lyse fargene vil legge til spenningen.

Legge til glass konsept som ville gå tilbake til den mørke veggen

Å legge glass eller glass som innredning i ditt indre vil skape en delikatessvirkning i ditt hjem. Bruken av glass eller akrylmaterialer som stor glassvase fylt med vann og plante vil gjøre kunsten. Dette kan bidra til å lette stemningen i et mørkt farget interiør. På samme måte skaper tilstedeværelsen av vann i glassvasken fredelige og rolige boarealer. Dette er også begrepet Zen i interiørdesign hvor hjemmet er ment å være avslappende, kontemplativt og balansert.

Antikviteter og orientalske tepper og andre rike teksturmaterialer som innredning

På samme måte som i tipsene ovenfor, er tillegg av antikviteter og orientalske tepper i ditt interiør også en av de spennende måtene å legge til livet i ditt hjem. Orientalske tepper har vanligvis rike og dype farger som ville kontrastere godt med veggene dine. Dette gjelder også med antikviteter. Å legge dem inn i interiøret og tilpasse dem med moderne møbler, vil skape et hyggelig miljø for ditt hjem. På samme måte vil tilsetningen av rike teksturmaterialer som silke, fløyel eller tre også ha samme resultat som med antikviteter og tepper.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.