Shabby Chic, den myke romantiske stilen på rommet ditt

Den lurvede, elegante interiøret kan ha det vintageutseendet, men det har fortsatt den myke, luksuriøse innredningen i hyttestil. Vi har skrevet her informasjonen du trenger hvis du vil ha den myke og romantiske stilen på rommet ditt.

Shabby Chic, den myke romantiske stilen på rommet ditt.

Lurvet, elegant interiørstil

Vintage, myk og feminin. Det er de ordene som best beskriver den lurvede, elegante interiørstilen og en av de mest populære trendene i designbransjen. Man kan finne stilen romantisk og elegant. Denne stilen kom fram på 1980-tallet i Storbritannia, som ble konseptualisert og popularisert av den britiske designeren Rachel Ashwell. Å ha denne interiørdesign stilen i ditt hjem er lett å oppnå og kan ikke være så dyrt. Ta med alle de gamle og ubrukte gjenstander og møbler og med litt fantasi og kreativitet, forvandle hjemmet til noe spennende. Du vil sikkert elske ideene til den lurvede, elegante interiøret.

Noen av høydepunktene i Shabby Chic interiør stil

Den lurvede, elegante interiøret stilen kan sammenlignes med den andre vintage stilen av interiørdekorasjoner, som det franske landet interiørdesign. Tenk bare på den shabby chic som en vintage stil med en vri for å gjøre det mer tiltalende og spennende. "Lurvet" er ordet som du ikke bør tenke på negativt. Dette er et aspekt i den loslitt elegante interiørstilen som i stor grad vil tilføre eleganse og luksus til ditt hjem.

Her er noen av høydepunktene i den lurvede, elegante interiørstilen:

1. Den vintage utseendet på denne designen er tilskrevet bruken av møbler med tegn på slitasje og nød.

2. Stoffer er vanligvis i bomull og gammelt fransk lin. De vanlige fargene er hvite og pasteller for å gjøre rommet mykt og lyst.

3. Rommene kan se mer romantisk ut med dekorative elementer som puter i vintage stoff, sengetøy, lysekroner og andre som har steget som deres design.

4. Den lurvede, elegante interiøret kan også betraktes som eklektisk, men på en harmonisk måte for å innpode det myke, romantiske og feminine utseende.

Hvorfor mange elsker den lurvede, elegante interiørstilen

Shabby chic interiør stil kan defineres og illustrert på mange måter, men det er opplevelsen som definerer interiør stil. Det er en interiørdesign stil der gamle møbler og møbler er høydepunktene på rommene.

Shabby chic ble først myntet på 1980-tallet av den britiske designer, Rachel Ashwell. Hun populariserte begrepet i USA og brukte det selv som sitt firmanavn og til slutt varemerket det i 1989. Denne interiørdesign stilen ble inspirert av de store husene i tillegg til de andre vintage designene, hvor bruken av gamle og slitte møbler , Gardiner, malerier og andre dekorative elementer er populært brukt.

I dag, behovet for materialer som skal resirkuleres, upcycled og repurposed kan bli oppfylt med bruk av loslitt chic interiør stil inn i hjemmet ditt. I tillegg til møbler og andre møbler, gjør fargene som denne stilen gjør rommene elegante og luksuriøse, spesielt når de blandes og matches med hjemmemøbler. Når tingene er på de riktige stedene, vil rommene på ditt hjem virke komfortable, sjarmerende, avslappede og varme.

Shabby chic interiør stil ideer som vil imponere hjerter

Det er ingen strenge regler å følge med i å skape en shabby, elegant interiørstil i hjemmet ditt. Så, tid til å slappe av og frigjøre det kunstneriske talentet ditt! Det første trinnet er å sjekke dine gamle dekorative gjenstander og møbler som du ikke har brukt i noen tid. Se om det er ting som kan bli oppsiktsvekkende, gjenbrukes eller repurposed. Hvis du tror at du fortsatt trenger mer, kan du besøke verksted eller antikvitetsbutikker, og du kan sikkert få god kvalitet til en lavere pris. Hvem sier at du må bruke mer for å ha et elegant og luksuriøst interiør?

 Her er noen shabby, elegante interiørdesign ideer for deg og din familie:

1. Bruken av hvite og pastellfarger i rommene kan enkelt matches med forskjellige farger. Jo mer hvitt brukes, desto mer vil rommene ha det sjokkerne, elegante utseendet.

2. Blomster plassert på passende steder og brukt som innredning, vil gjøre rommene mer feminine i utseende, noe som er en av hovedtrekkene til den lurvede, elegante interiøret.

3. Bruk møbler som er distressed eller slitt for å ha den årlige kvaliteten på interiørdesign stilen.

4. Bruk frittstående dressers og dekorere dem med en kombinasjon av vintage og ikke så gamle gjenstander som krukker, keramikk og vaser.

5. Sjekk antikke butikker for senger, stoler og lamper laget av smijern.

6. Tillegg av speil kan skape en illusjon om å ha et større rom. Bruken av antikke speil vil gjøre det vanskelig å ha et større rom samtidig som det gamle utseendet på den lurvede, elegante interiørstilen.

7. Sjekk antikvitetsbutikker for enhver årgang som lysekroner, kunstverk, sengetøy, praktisk talt alt og bruk dem på rommene.

8. Du kan faktisk eksperimentere med noe. Kreativitet og ressursfylling er nøkkelordene i å oppnå stilen du drømmer om.

Gledelig dekorere!

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.