Mamma Mø og Kråka

Mamma Mø og Kråka er definitivt to av Sveriges mest populære barnebokkarakterer. Skapt av Jujja og Tomas Wieslander, og vakkert illustrert av Sven Nordqvist. Bøkene om Mamma Mø blir lLes merest over hele verden, har blitt oversatt til over 30 språk, og er en stor favoritt blant barn i alle aldre. Alle tapetmotivene er skapt fra innskannede originaltegninger av Sven Nordqvist. Sven Nordqvist er en av Sveriges mest populære illustratører, som foruten illustrasjonene til bøkene om Mamma Mø, også har skrevet og illustrert bøkene om Gubben Petterson og Katten Findus, blant mye annet.

Mamma Mø og Kråkas vennskap

Gjennom denne tapetkolleksjonen får du følge det klassiske radarparet Mamma Mø og Kråka. De kan virke som et umake par; intense Kråka og rolige Mamma Mø som tross alt er venner og holder sammen i tykt og tynt. Kråka, som kan oppleves som egosentrisk og en besserwisser, men som egentlig er ganske usikker. Mamma Mø – en glad og vennlig optimist som helst vil prøve å lære seg alt mulig. De kompletterer hverandre, og fortellingen om dem viser alle sidene av et vennskap – men kanskje først og fremst lojaliteten.

En harmonisk tapetkolleksjon

Alle motivene preges av ro og harmoni, og det er lite naturlig å føle seg stresset når man ser på Mamma Mø og Kråka. Finn ro i de to vennenes fantastiske verden, og la deg påvirke av vennligheten og godmodigheten til Mamma Mø. Hos oss på Photowall finner du tapeter med motiv fra blant annet bøkene Mamma Mu - En dag på bondgården, Mamma Mu och Kråkans Jul, Mamma Mu får ett sår og pusleboken Mamma Mu ABC med flere. Bli med Kråka og Mamma Mø på mange morsomme tøysestreker!

Mamma Mø og Kråkas magiske verden på barnerommet

Fortellingene om Mamma Mø og Kråka har sin opprinnelse i barnets lek med ord, lyd og bevegelser. Inspirert av barn, for barn – ikke rart at barna elsker det! Tapetser med de svenske klassiske barnekjære karakterene Mamma Mø og Kråka, og forvandle rommet til ditt barns absolutte favorittrom. Barnerommet blir magisk med unike og fargerike Mamma Mø-tapeter. Skap en egen Mamma Mø og Kråka-verden, og la barne glede seg over å ha selskap av sine favorittkarakterer. Med Mamma Mø og Kråka som selskap trenger man aldri føle seg ensom. Alle tapeter fra bokserien Mamma Mø og Kråka selges eksklusivt hos Photowall.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider