Insekter og sommerfugler

Det er noe spesielt fengslende med insektenes verden. De er slike bittesmå skapninger, men likevel, hvis du tar en nærmere titt på dem, er de like intrikat storslåtte som medlemmene aLes merv «De fem store». Insektenes verden er et magisk sted for dem som er observante nok til å ta en nærmere kikk - fra smaragdglansen på en flues ryggskjold til skimringen på en sommerfugls vinge Ta en nærmere titt på naturens minste skapninger med fototapeter fra Photowalls serie av naturinspirerte tapeter «Bug and Butterflies».

Gi oss sommerfuglene!

Kle veggene dine med naturens vakreste håndverk og lys øyeblikkelig opp et kjedelig rom ved å bringe inn et fototapet med sommerfugler. Disse spede skjønnhetene flakker og flagrer fra blomst til blomst hele dagen - hvorfor ikke bruke et tapet med sommerfuglmotiv for å bringe litt skjønnhet inn i hjemmet?

Naturens kunst, inne

Mønstrene og fargene i insektenes verden har alltid sørget for å inspirere kunstnere. En øyenstikkers delikate vinger og skimringen fra den lyse fargen på e møll, som du sikkert sverget på var gråbrun - naturen slutter aldri å overraske når det gjelder insekter. Enten du ser etter en fotorealistisk dagpåfugløye i sine naturlige omgivelser, eller et vakkert kunstverk inspirert av en øyenstikker i flukt, vil du garantert finne det du leter etter i vår serie av tapeter og fototapeter..

Et mønster for skjønnhet

Noen ganger trenger du ikke å bli overveldet av farger. Noen rom trenger kun litt ro - et hint, her og der, av farge. For å få det, kan sommerfugler være ideelle. Ta med deg hjem et fototapet med sommerfugler i svart og hvitt, og la fantasien din løpe; forestill deg dine egne farger! Eller finn noe i pastell, kanskje, for å skape en beroligende atmosfære i et rom. Sommerfugler er like varierte som alt annet i naturen, tross alt, og alt som behøves er å finne den rette.

Et streif av glede

Et fototapet med insektmotiv er fylt av lyse farger og slående kontraster og kan være akkurat det som trengs for å live opp et trist hjørne eller tilføre litt gnist til designen din. Eller hvis du ser etter noe for et barnerom, kan et fototapet med marihøner i den lilles favorittfarger være akkurat det rette som å glede små øyne og små sinn.
Produktinformasjon