Dyr

Løver, tigre, bjørner og mye annet venter deg i vårt utvalg av fototapeter med dyremotiv. Entendu erute etter tapet som vil få deg til å føle som om du er en del av naturen, eller om Les merdu foretrekker lysere og lunere bilder, tegninger med lette linjer eller fantasibilder, vårt utvalg av fototapeter i med dyremotiv har ganske sikkert noe du vil like.

Slipp Naturen inn i Rommet ditt med en Fototapet

Har du noen gang drømt om å svømme med delfiner eller se haier i sitt naturlige miljø? Er du fascinert av den afrikanske savannens zebraer, giraffer, elefanter og løver? Da bør du se gjennom spekteretvårt av slående tapeter som finnes i utvalget av dyremotiv. Disse bildene er tatt av noen av de beste fotografene i verden og arbeidene deres vil imponere deg. De føles så ekte at du får lyst til å rekke ut hånden å ta på dem. Du vil få muligheten til å ha en del av Moder Natur inne i soverommet, spisestuen, kjøkkenet eller stuen. Eller som et dristig valg for kontoret. Synes du at dyr fra Nord Amerika er spesielt flotte? Et av fotografiene våre er et slående bilde av en elgokse som står midt i en elv. Om du lengter etter å kjenne på lengselen etter villmarken, bør du se ulvetapeten i grått som vi har. Det er ikke alle som forbinder det ville med ville dyr. De tamme har også noe vilt i seg, det kan du tydelig se i våre bilder av katter og kattunger. Du har sannsynligvis ikke denne typen ville dyr rett utenfor døren, ikke at det er noe spesielt god ide heller, men du kan i midlertid få det beste fra naturen inn i hjemmet ditt med våre karakteristiske tapeter. Om du vil gjøre designet mer personlig og se hvordan det ser ut om du vender det, så bare klikk på valgte bilde og velg“Speilvend Bildet”.

Illustrasjoner og Malerier på Tapet Skaper Stemning i Rommet ditt

Den tradisjonelle måten å dekorere for å skape stemning er å velge enten maling eller et tapetmønster til et rom og så henge opp kunst som tegninger eller malerier. Men, om du velger å ha en fototapet i rommet, så unngår du å måtte ta stilling til en masse valg for å få ulike elementer til å stemme sammen og skape et helhetlig inntrykk. Du velger enkelt hva slags dyr du (eller barnet ditt) liker fra vår dyrekolleksjon. Og om du foretrekker inntrykket av en tegning eller et maleri - i motsetning til et fotografi av virkeligheten - til veggen din, vår kolleksjon har mye å velge iogså. Veggmalerier med bilder av fugler kan være alt fra beroligende til slående og vågalt, alt etter hvilket mønster du velger. Vår kolleksjon har hele spekteret fra skisser med enkle linjer til geometriske former til fargerike vannfarger og mer. Vi har til og med en spesialsekvens som kun består av ugler. Vi har heller ikke utelatt fugler som ikke kan fly fra utvalget av fototapeter, og våre skjønne tegninger av pingviner er fargerike og morsomme. Våre tapeter finnes også med sommerfuglmønster. Du kan velge blant slåendebilder fra en fantasi-skog, flerfargede eller sepiatonede bevingede vidunder som fremstiller et verdenskart. For de som er tilhengere av dyr som lever i havet, så tilbyr vi kvalitets-fototapeter med enten sort og hvitt blekk eller fargede tegninger, så vel som levende malerier av maneter, klovnefisker, delfiner og en rekke andre undersjøiske dyr. Vi har til og med en tegning av en stor krokodille for natur-mennesker som er ute etter et unikt uttrykk for et tenåringsrom eller et kontor. Om du ser etter en tapet som er mer familievennlig, så bør du vurdere en av våre utgaver med malerier av dinosaurer. Med bilder som passer små og store sauropod-elskere, så har vi akkurat det som skal til for et barne-, tween-, eller tenåringsrom. Utvalget vårt passer også til et familierom eller et kontor. Hovdyr er et interessant valg for fototapeter. Gentlemenn må ikke være jegere for å sette pris på det praktfulle bildet av en hjort som gresser på en fototapet. Fantasifulle bilder av hjort i lyse farger passer godt på et lite barns rom. Vi kan ikke snakke om bilder av denne typen dyr uten å nevne hesten: vår kolleksjon inkluderer ulike tolkninger av hester i røde, brune, lyse og mørkegrå tegninger. Du vil nok også gjerne se hvordan våre kunstnere har skapt sine tolkninger av disse sterke, vakre dyrene i ulike poseringer og farger på tapet. Dyrekolleksjonen på tapet inneholder fotografier, tegninger og malinger i alle kategorier. Du er ikke nødt til å velge kun en av variantene. Vi kan ogsåtilpasse våre dyredesign for hver enkelt fototapet etter dine ønsker.
Produktinformasjon