Beige tapeter

Du kan ikke gå galt med beige tapet i alle rom. Fargen passer mest innredningsstil og er lett å matche, men mange tror at fargen er kjedelig og er vanskelig å få se bra ut. Så hvordanLes mer går det med å dekorere med beige? Her er våre topp tips.

Match beige med andre farger

Beige er veldig nøytral, noe som gjør det enkelt å koordinere med nesten alt. Men hvis du lager alt i rommet ditt beige, inkludert tapet, møbler og tilbehør, vil rommet ditt raskt virke kjedelig. Sørg derfor for å matche din beige tapet med sterke, lyse farger som blå, rød, grønn eller brun. Hvis subtil er mer din stil, er beige tapet til og med bra med hvite, grå og trefarger.

Beige tapet i alle rom

Er din stil provinsiell og litt romantisk? Deretter er beige tapet perfekt for soverommet ditt. Pair den med en beige rustikk seng og hvitt sengetøy. Prøv å lage sengen din med et grått teppe, hvite sengetepper og for en fargebrytning, tilgang med blå sengenes puter. For et enklere utseende, bruk hvite sengetøy og tredetaljer - perfekt for et luftig og moderne soverom. Beige tapet er ideell for kjøkken, hvor du kan våge å blande beige i sine mange nyanser: lys beige tapet, beige gardiner i en litt mørkere nyanse og beige tallerkener på bordet. Legg til et kjøkkenbord og stoler av tre og legg opp hvite lys for en titt som er både trendy og koselig. Det er et stykke kake å style med beige tapet i stuer, da det passer godt med et bredt utvalg av stiler og farger. Hvis du vil gjenskape stilen til et luksuriøst hotell, samsvarer med tapet med en hvit sofa, et beige-mønstret teppe og en grå eller rosa fløyel lenestol. For et mer moderne utseende, legg til kontraster, finn en fargerik sofa å gå med beige tapet, rosa og lilla sofa puter, en fargerik puff og en grå teppe.

Vår topp 5 beige tapeter

Vi har massevis av beige tapeter, alt fra beige blomster med hvite detaljer og abstrakte beige mønstre til barns motiver og fugler med fin detaljering. Her har vi plukket ut våre topp fem for å gi deg en bedre oversikt.

Botanica - Beige av Byracka

En beige tapet med cascading blomster og lekre fugler i detalj. Fungerer bra i nesten alle rom, inkludert barnehager, stuer og haller. Veldig populær blant både voksne og barn.

Frames - Beige av Ingela P Arrhenius

En beige tapet med lekne dyr som spenner fra en velfortjent elefant til en tiger med en monokle. Et sjarmerende motiv for barnas rom med nye detaljer å oppdage hver dag.

Ohoy - Fine Little Day

Et lekfullt mønster med en beige bakgrunnsfarge tegnet av 8 år gamle Otto Dunker. Lever opp hvert barns rom, men fungerer like bra i en hall eller et kjøkken. Eller hvorfor ikke i hvert rom i sommerhuset?

Beige and Green World Map

Et verdenskart i beige. God passform overalt, fra soverom og barnas rom til kjøkken og stuer. Heng det på veggen på barnets rom, og det vil ha den ekstra fordelen av å være en kunnskapskilde i tapet skjemaet.

Bokhylle - Bookshelfs – Wooden – Long – Beige

En bokhylle tapet i en fantastisk beigefarge. Tapet en vegg i stuen veggen eller en aksentvegg i soverommet med beige bokpinne.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider