Brune fototapeter

Utvalgt av de gamle grekerne og Leonardo Da Vinci. Mål rød, svart og gul - eller rød, gul og blå - i en bolle og rør. Hva får du? Fargene kombineres for å skape en ny farge - brun. DeLes mernne rolige fargen har vært et elsket valg i ti tusen år. Pigmentet ble brukt først for sitt høye innhold av jernoksid og manganoksyd. Senere produserte de gamle grekerne et rødbrunt pigment fra en arter av blekksprut. Leonardo Da Vinci og Raphael brukte pigmentene i sin kunst under renessansen, og det er fortsatt brukt av kunstnere i dag.

En brun fototapet påvirker oss

Stabilitet, ro, ærlighet, varme, eleganse og sikkerhet er noen av de mange kvaliteter fargen brun symboliserer. På Photowall tror vi at de fleste kan være enige om at vi alle trenger noen av disse egenskapene i våre liv, og det er bare naturlig og logisk å la fargene brune bringe disse egenskapene inn i våre hjem med en stilig fototapet. Brun som en farge er verken dramatisk eller høy. Det trenger ikke rampelyset. Det er en farge som gir en vakker bakgrunn fordi det alltid er rundt oss. Når sin sesong, høst, settes sakte inn i slutten av året, blir vi aldri fanget eller overrasket. Fargen bærer stabilitet. Det beroliger våre øyne og ro i sinnet. Uansett hvor intens eller dominant fargen er, tar den aldri helt over. Det er en tilgivende farge, en varm farge som alltid vil klemme deg som en god venn, uansett humør.

Styling med en brun fototapet

Enten du foretrekker den enkle landsbygden, tryggheten i et moderne og tidløst utseende, eller den uberørte bøhmiske innredningen, finner du alltid fargen brun i en nyanse som passer deg. Belysningen av rommet du vil transformere, bestemmer hvordan de brune nyansene blir oppfattet. Kule, gråtonede nyanser kan fortsatt føles koselige og varme, noe som gjør fargen lett å jobbe med og rundt. Andre nyanser av brun kan være kompakte, dristige og grenser på gylne. Carmelbrun er en favoritt for mange, noe som gir mening. Det er mørkt nok til å gi et inntrykk, men likevel ikke så mørkt som å få plassen til å føle seg sliten eller ubemannet. Carmelbrun er absolutt best i et rom omgitt av mørk rød, lyse grønn og oransje detaljer. Retro Circles er en av våre fototapeter som uttrykker perfekt karamellbrun farge. Spice Patches I - en enda mer allsidig brun fototapet, med et uendelig utvalg av nyanser og nyanser i spill - er en annen ekte favoritt her hos Photowall. Vurder en brun fototapet hvis du vil ha et rom for å utstråle varme og stabilitet, eller opprett et godt grunnlag for gjenværende dekor. Allsidigheten av brun er en av sine absolutt største styrker. Det betyr at du kan bruke den uansett hvor du er hjemme. Overalt fra den populære stuen og det stimulerende hjemmekontoret til det diskret skjulte klesskapet. Vi tror brun er en fantastisk farge.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.