Fototapet

Et mønstret fototapet til gangen, et strukturtapet til stuen eller et fargesprakende motiv til barnerommet. Med våre fototapeter kan du gi rommet en helt ny atmosfære. Vi har et bredtLes mer utvalg håndplukkede fototapeter – fra organiserte bokhyller og grafiske tolkninger av verdensrommet til magiske skoger og storslåtte urbane motiver. Vi trykker ditt favorittmotiv på bestilling og sender det til deg i løpet av 1–4 dager. Og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

Fototapeter online

Vi er opptatt av at det skal være raskt og enkelt å handle hos oss. Det spiller ingen rolle når du vil besøke butikken. VI har åpent 24 timer i døgnet, og du kan bestille fototapet rett fra sofaen. For at du skal finne det du er ute etter, har vi gruppert motivene etter rom, farge og tema. Vi trykker alt på bestilling. Det betyr at vi ikke trenger noe lager, og dermed blir vi heller aldri utsolgt.

Bestill fototapet – enkelt og trygt

Når du bestiller fra nettbutikken vår, slipper du lange køer og trange butikker. Hos oss er det ingen besværlige registrerings- og innloggingsprosedyrer. Med et enkelt klikk legger du fototapetet i handlekurven og går videre til kassen hvor du velger foretrukket betalingsmåte. På vår side om bestilling og ulike betalingsmåter kan du du lese mer om hvordan du handler trygt hos oss. Har du spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Tapetsere en fotovegg

Kreativt og personlig. Med våre fototapeter kan du enkelt skape en fotovegg og forandre atmosfæren i et rom. Du kan tapetsere en fotovegg ut fra en spesiell interesse, hvilken følelse du vil skape i rommet, eller hva du vil oppleve. Vi trykker favorittmotivet etter dine mål og sender fototapetet i nummererte lengder i den rekkefølgen de skal monteres på veggen. For flere monteringstips kan du laste ned vår monteringsanvisning.

Fototapetgalleri

Kle veggene med ditt favorittmotiv i stort format. Klassiske skoger og strender, eventyrlige barnemotiver fra populære filmer, kjente personligheter fra populærkulturen og storslåtte byggverk. Her finner du motiver i farger som gammelrosa, havblå, limegrønn og denim. Velg blant byer, broer, hus og veier. Eller hvorfor ikke fototapeter med fotball, ski, surfing eller sykling? Nettbutikken vår inneholder tusenvis av motiver for alle og enhver.

Uendelige muligheter med fototapet

Med fototapeter er det lekende lett å forvandle en hvit vegg til unik veggkunst. Du kan tapetsere store flater med fantastiske motiver for å gjøre rommet triveligere. Eller kle veggene i små og trange rom med motiver i lyse farger for å øke romfølelsen. Våre fototapeter kan leveres i akkurat de målene du ønsker, og finner du et motiv du liker, men som ikke passer helt, kan våre dyktige bilderedigerere hjelpe deg med å tilpasse bildet på best mulig måte. Tapet som blir til overs, egner seg ypperlig til ulike dekorprosjekter, for eksempel til barnebursdagen, påskepynt eller andre feiringer. Ta en titt i magasinet vårt for tips og ideer til kreative hobbyprosjekter.

Fototapeter til ulike rom og stiler

I Photowall er vi opptatt av å gi deg muligheten til å skape ditt personlige rom med fototapet, uansett om du har en minimalistisk, fargesprakende, rustikk eller landlig stil. Uavhengig av hvilket motiv du velger, skal fototapetet bidra til en harmonisk atmosfære, virke inspirerende, innby til lek og vekke glede. Det gjelder alle rom, både barnerom, stue, entre og kjøkken. Utover bruk i boliger er våre fototapeter også velegnet til vegger i kontorer, butikker, showrooms og en rekke andre offentlige miljøer. Kontakt oss gjerne om du vil ha tips eller hjelp til hvordan du kan tilpasse ditt yndlingsmotiv på best mulig måte.

Enkelt å tapetsere

Visste du at det er enkelt å sette opp et fototapet fra oss? Alt du trenger å gjøre før du bestiller motivet ditt, er å måle høyden og bredden på veggen. Når du skal sette opp tapetet, har du limet rett på veggen og monterer de nummererte lengdene kant i kant. Pulverlim og monteringsanvisning følger med i pakken, og vi anbefaler også at du tar en titt på monteringsfilmen vår før du setter igang.

Standard eller premium?

Vi har to ulike fototapetmaterialer – standard og premium. Begge varianter trykkes på et formstabilt og slitsterkt non woven-materiale. Det som skiller dem fra hverandre, er at premiumvarianten har et ekstra lag som gjør den mer ripebestandig, hindrer uønsket refleksjon og gjør at den tåler lett bruk av rengjøringsmiddel.

Tapetser med stil

Å kle veggene med stil, betyr ikke at du må følge den nyeste trenden eller velge noe som ikke er etter din smak. Tvertimot. Å tapetsere med stil betyr at du skal finne din stil og velge et fototapet du liker. Bruk fototapetet til å vise hvem du er, og uttrykke din personlighet på veggen. Finn ditt favorittmotiv nedenfor, uansett hvilken smak du har.
Produktinformasjon