Overflater og strukturer

Texture er ofte oversett fordi vi tar sine følelser for gitt. Vi tillater oss å få lyrisk om skjønnhet malerier, men glemmer å nyte den luksuriøse følelsen av silke ark om natten. LikLes merevel kan overflater og teksturer bokstavelig talt forvandle et rom fra vanlig til spektakulære.

Tekstur: Den kritiske faktor i å heve et rom

Tekstur Gir Visual Vekt: Ingen ønsker sin plass å være ubestemmelig. Oppholdssteder bør ta pusten fra deg hver gang du går inn i dem. Et rom bør være i stand til å fange din oppmerksomhet og holde den der. Det må ha det visuelle vekten å holde interessen og holde øynene streifer rundt. En fototapeter en av de perfekte verktøyene designere bruker for å skape visuell vekt i et rom. Hvis du velger et design som gir dybde og tekstur, som en murvegg, vil det varme rommet opp og gi den en rustikk følelse. En glatt marmor veggmaleri vil ha en kjølende effekt på rommet og legger til en skandinavisk touch. Hvis du tar dette ett skritt videre, og plassere en kontrast tekstur direkte mot fototapetdet vil tjene til å styrke fototapetenda mer. Med andre ord, kan man justere den visuelle vekten av fototapeterved å justere avstanden mellom de to kontrasterende stedene.

Texture Balanserer A Room

Hvis du ønsker en moderne finish til stua, bruk en slank fototapet av marmor eller granitt. Tilsvarende, hvis du foretrekker tradisjonelle rom, velger du fototapeter som har en steinete eller grovere overflate som vil gi deg en homier følelse. Den resulterende virkning vil være et rom som har en hyggelig atmosfære. Husk at hvert rom trenger en kontrast element for å understreke det generelle utseendet du ønsker å oppnå. Hvis design er moderne, viser en fototapetav en rusten lappet plate som vil legge akkurat nok tekstur å spille opp til resten av rommet er polert følelse. Legg et nivå av raffinement til et rom ved å nøye velge teksturer som vil utfylle hverandre, og få din stue til livet.
Produktinformasjon