Spirituelt og religion

Om du kan tenke deg å ha et meningsfullt kunstverk et fremtredende sted på veggen din, så behøver du ikke lete andre steder enn blant våre fototapeter. Der finnes trykk av verker av MLes merichelangelo Caravaggio, Sandro Boticcelli, Gustave Dore og andre store mestere tilgjengelige. Om du foretrekker tapeter med en spirituell følelse, så har vi også gjengivelser av berømte bibelske scener og historier av de samme mesterne, og for den som dras mot det mer esoteriske, så finnes Buddha, Zen visdom, fredssymboler og tegn som bekrefter håp og sinnsro. Ro er noe som er mulig å oppnå i vår travle verden.

Mesterne

Fototapeter av mestere inkluderer Hendrik Balens Feast of the Gods, Hubert Eycks Virgin Mary, Sandro Botticellis Lamentation of Christ, og Antoine Le Nains Adoration of the Shepherds Du kan ha glede av disse i ditt eget hjem, i den størrelsen du foretrekker, på veggen din med våre fototapeter. Religiøse scener kan være en måte å minne deg på viktige ideer i din tro. Mytologiske trykk i sort-hvitt kan vise hvilke kamper vi mennesker gjennomgår. Symbolske abstraksjoner finnes også tilgjengelige og viser fred, kjærlighet, nirvana og andre noble ideer fra den spirituelle verden. Ville det ikke vært fint å ha et sånt tankevekkende kunstverk som et samtaleemne neste gang du får venner på besøk?

Moderne Zen

Det finnes et variert utvalg av Buddha tapeter i farger som matcher en hver innredning og fotografier av høy kvalitet, samt som maleri. Det sies at bilder av Buddha skal være beroligende. For et fredfullt bilde å meditere til, så kan du prøve fototapet med Zen i sort sand eller kanskje vår tapet med bilde av den historiske Kyoto Gates i Japan. Det finnes positive utsagn på vakre bakgrunner, så som “I will be glad” eller en påminnelse om det grunnleggende mantraet “OM”. Storslåtte spirituelle byggverk finnes også tilgjengelige som Taj Mahal, Japanske hager, eller frihetsgudinnen. Hjemmet ditt bør være et stille tilfluktssted fra stresset og bekymringene ute i verden, og er ikke det en god måte få fred og ro inn i ditt hjem på, nettopp ved hjelp av en fototapet som taler rett til hjertet ditt?
Produktinformasjon