Sport

Fototapeter av sport er ofte morsomme i hverdagsrom for de som lever et aktivt liv. Våre fototapeter av høy kvalitet som kan tilpasses, har blant annet bilder av Olympiske mestere, laLes merg, og mer. Representert blant sportsgrenene er blant annet fotball, rullebrett, hockey, snøbrett, ski og BMX. Enten du er fan eller entusiastisk utøver, denne måten å gjøre en vegg personlig vil garantert virke behagelig for øyet og oppløftende for sjelen hver gang du ser det. Enten de fungerer som inspirasjon til å komme seg ut å bli mer aktiv eller som et stykke nostalgia som minne om øyeblikk fra kamper du har sett eller spilt, våre fototapeter får du i størrelsen som passer til din vegg.

Sport

Vårt utvalg av tapeter med MBX-motiv, har en figur på en MBX-sykkel ute i naturen og i skate-parken som utfører en rekke ulike hopp. Du kan velge solnedgang, soloppgang eller klar blå himmel for et hvert rom hvor du kan tenke deg å henge fototapen i. Fan av BMX vil være i stand til å kjenne igjen akkurat hvilken øvelse som er vist på fototapeten og kan velge mellom sine favoritt-scenarier for å undre og å gjenoppleve. Det finnes også scener med terrengsykkel som kombinerer naturen med atletisk mot. Rullebrett silhuetter mot en by-skyline og ramper viser hvordan sporten er ment å utføres og er flotte alternativ i mange farger. Bakgrunner med eller uten sportsutøvere i bildet kan gi deg hjertet av idretten sånn som den oppleves av en av spillerne! Slapp av i en komfortabel stol og planlegg neste trekk eller skap ditt fantasi- fotball eller hockey lag, komfortabelt i ditt eget hjem med en fototapet med sportstema.

Figurer

Vårt utvalg av snøbrett og ski tilbyr fantastisk utsikt over fjell og blå himmel med utøvere som lett skjærer gjennom snøen på en måte som nesten strider mot fysikkens lover! Fotball fototapeter finnes i sterke farger med abstrakte design og mønstre, og er et perfekt komplement til en hver fan-vegg. En tapet som betyr noe for deg skaper ditt hjem. Du vil også finne hockey, baseball, basketball og flere representert ved fargetrykk av banene de spilles på - abstrakt så vel som konkret.
Produktinformasjon