Natur

Tapet som er inspirert av naturens majestetiske kraft kan heve et rom til nye høyder. En fototapet laget med omtanke kan gi enda mer ved å gjengi en bestemt scene fra naturen, som entLes meren er full av spenning og levende farger, eller i mer neddempede toner for å skape en roligere atmosfære. Mange av våre motiver for fototapeter er iøyenfallende og fengslende, nøyaktig like åndeløst vakkert som et motiv skapt av Moder Natur selv. Det finnes også sammenhenger hvor det er passende med et mer beroligende motiv fra naturen, og disse motivene er ideelle for et soverom eller et annet rom hvor du søker ro.

Naturlig Utvalg

Veggdekor som tar utgangspunkt i naturens vide verden er med andre ord veldig variert. Om du vurderer en fototapet med naturmotiv som en del av innredningen din, så er det nok best å ta utgangspunkt i hvilken scene du tror vil passe best inn i det rommet du har i tankene. Først kan vi ta for oss vann som et av temaene fra naturen. Kanskje tenker du først og fremst på fossende strømmer av vann med skummende bølger eller kaskader som passende for et baderom. Men det finnes flere gjengivelser av vann i naturen som kan passe flott i en bolig. Panorama over stille innsjøer og bilder av rolig hav har en beroligende stemning som passer til rom hvor man vil slappe av. Om du ønsker den energien som strømmende vann kan gi, for eksempel på en vegg der du trener hjemme, så kan drivende fossefall og elver være mer passende. Når det gjelder vann, selvfølgelig, så har det en skimrende klarhet som alltid speiler omgivelsene, så ha det i mente om du jobber med en fargepalett. Vann og stener med nøytrale farger passer de fleste steder, men de sterke fargene på bregner og trær nær vann krever en mer bevisst tilnærming til farger.

Overveielser av Årstid

Det vidunderlige ved naturen er at den alltid er i forandring. For å gjenspeile naturens sanne ansikt, så er det klokt å ha årstidene i mente. Vinterscener fulle av hvit snø med krystallklare blå himler, kan bli til ekstremt attraktive fototapeter i mange ulike hjem og kontor. På den annen side, dypt røde, gyldne og gule høstfarger i skog- eller gatebilder, skaper dusere toner som kan passe perfekt der hvor møbleringen er myk og behagelig. For et bilde som er fargerikt og gir et direkte uttrykk for at det vil bli sett, tenk sommer. Lysende Van Gogh solsikkegult og grønnskjæret fra en sommereng synes godt hele året rundt. Til slutt, de mykere tonene i motiver fra våren taler ofte om fornyelse, enten det er blomstrende enger av blåklokker, bristende skudd på en gren, eller de rike gule tonene i påskeliljer som varsler om våren.

Flimrende Skylines

Om du tror at skylines er det samme som bybilder, så må du tenke om igjen. Himmelen er et ideelt natur-motiv for en tapet fordi den skaper en så superb fornemmelse av dybde i et rom, det perfekte valg om du vil få det til å virke større enn hva det faktisk er. Bilder av kun himmel, kanskje med noen få lodne skyer som flyter drømmende forbi, skaper en slående følelse av rom og mental frihet. Dessuten, skylines med en horisont der himmel og jord møtes, er ideelle for forlengelse av dybden i rommet ved hjelp av en smart naturlig illusjon. Alle som tapetserer et rom med et bilde av himmel som har en horisont skaper en illusjon av et ekstra vindu, et som viser verden utenfor. Det som er flott er at du kan velge scenen dette vinduet har utsikt over - alt fra tidlig morgendis over en fjellkjede til det mystiske grønnskjæret fra Nordlyset over en nordisk skog. Såvel som det naturlige uttrykket til en blå himmel, både solnedganger og soloppganger har langt flere fargeskalaer. Fra vårt utvalg av fototapeter og andre samstemte tapeter, gultoner, brent oransje og dyprødt er alle helt naturlige valg. Og om du ikke tror det passer, hva med en nattehimmel med skinnende hvite stjerner blinkende over dyp blekkblå fløyel?

Naturen - den sanne skaper

Når du tenker på hva slags tapeter som er blitt laget opp i gjennom, så er det ikke overraskende at elementer fra naturen ofte er det sentrale temaet i designen. Tenk på mønstrene skapt av formen på løv eller skjell, for eksempel, begge blir ofte repetert og skapt om til mønster på alle mulige måter. Fototapeter kan dra nytte av disse egenskapene og fremvise slående geometriske mønster, men med en mye større skala. Se på den nesten matematiske elegansen til et sneglehus, for eksempel. Fremdeles ikke overbevist? Tenk på de fraktal-aktige kvalitetene til et beskjedent lønneblad, et annet ideelt valg for fototapeter i mange slags rom. Den samme effekten kan du også finne i mange skogsmotiv. De vakre bare grenene av trær som står sammen i et vintermotiv, for eksempel, er spesielt egnet for en slik effekt.
Produktinformasjon