Lilla fototapeter

Når de blir spurt om deres favorittfarge, svarer mange mennesker enten rødt eller blått. Hvis du kombinerer disse to fargene, får du en tredje populær farge: lilla. I Europa knytter vLes meri ofte denne edle fargen med kongelige, magiske og mystiske. Dette gir mening fordi lilla er utstyrt med en sterk tiltrekning og mystikk som er svært uklar.

Den lilla fototapettrenden

Den lilla allsidigheten kommer fra sine mange nyanser. Den kan brukes i nesten alle rom i huset, og spesielt som en fototapet. Denne allsidigheten er sikkert grunnen til at lilla ble spådd å være den nye mest trendige fargen i 2017 - som det var. Det dukker opp stadig oftere og føles flekk på. En veldig blek versjon av lilla har tatt over den sterke posisjonen blekrosa som pleide å holde som kandidat til det nye babyrommet. Det er en myk farge som puster tilfredshet. Det er lett på øynene. Kombinere denne bleke skyggen av lilla med blekgrå eller grå beige gjør et enda mer avslappet og hyggelig rom for den dyrebare nykommeren. I fjor, som lilla utviklet seg til flere voksne områder, som for eksempel stuen eller hjemmekontoret, tok det vanligvis en form for fototapet i mørkere lilla farger. Dette skaper et diskret stimulerende inntrykk. Hemmeligheten med å lykkes med lilla i stuen er å finne den nyansen du synes ser best der. Med en slik personlig farge er det svært vanskelig å bestemme blomsters rette nyanse for deg og ditt rom. I et rom med lite lys kan en mørk skygge av lilla se mørkere ut enn den faktisk er. En blek nyanse av lilla i et rom med mye lys kan se hvitt ut. Det gjør det ekstra viktig å vurdere belysningen i hvert rom hvor du velger en lilla fototapet som veggenes hovedfarge.

Planlegger en lilla fototapet

Det er lett å lage et mesterverk når du har bestemt deg for den aller beste skyggen av lilla for det rommet du vil forvandle. Hvis du har bestemt deg for en mørk nyanse av lilla, for eksempel Magenta eller Magenta - Big fototapeter, fortsett og velg mørke nyanser av andre farger for å markere tapet diskret. Mørke farger som blå grå eller mørk grønn vil skille seg ut. En brun nyanse gir rommet et dypere tegn. En kombinasjon av alle disse fargene kan være den beste løsningen! Hvis du har bestemt deg for en lyspærer, tror vi på Photowall at kombinasjonen med en jevnere lysere nyanse med en tilhørende farge, enten hvit eller lysegrå, vil skape en utrolig stilig effekt. Det gjør hele rommet til å føle seg luftigere, som igjen føles veldig avslappende. Det er derfor en lyserød fototapet fungerer veldig bra i et soverom. På soverommene er det imidlertid viktig å ikke bare bruke veldig lyse farger og nyanser. For mye lysfarge i et soverom kan føre til at gjenstandene i rommet ser ut til å svinge, øyner øynene mer enn vanlig. Et utmerket alternativ er å bryte opp lyset med vakre, mørke trerammer eller en nydelig sengeramme.
Produktinformasjon