Oransje fototapet

Fargen oransje fikk navnet sitt fra frukten, oransje. Den dristige, gyldne røde fargen kalles iblant brennende gull. I motsetning til mange av de andre vanligste fargene, har oransjeLes mer bare blitt brukt regelmessig og bevisst i en relativt kort periode. Mennesker begynte ikke å bruke den til å male og dekorere omgivelsene til den gamle Egyptens alder. "Ancient Egypt" sier du? Det høres ut som tusenvis av år siden! Og det var. Til sammenligning hadde vi allerede brukt fargene svart og brunt for lignende formål i rundt 10.000 år på det tidspunktet. Én ting oransje har felles med andre farger er at dens betydninger og foreninger varierer avhengig av hvilken del av verden du bor i og hvilken kultur du tilhører. I buddhismen står det for klarhet og glans. I Kina symboliserer det forandring. Og i det meste av den vestlige verden symboliserer det underholdning og moro.

Orange fototapeter for rikelig energi og kreativitet

Et helt rom dekket bare i oransje kan høres og føles ganske skremmende. Dette er på grunn av den spennende fargens blendende styrke. Den klarer selv å skinne gjennom i mørket på en fascinerende måte og topper alle andre farger når det gjelder synlighet i svært svak belysning. Alle farger har forskjellige styrker og svakheter, og så lenge du er klar over dem, kan du lage vinnende fargevalg. En av de absolutt største styrkeene i fargenorange er at den kan finnes overalt rundt oss i naturen på ting vi anser som de vakreste, og er svært sjelden funnet på ting vi ser i et negativt lys. Som et resultat opplever vi et stort løft av glede og energi fra denne munter, enkle fargen. Tenk deg en nydelig solnedgang over vannet om sommeren, eller alle de vakre bladene som omgir oss om høsten. Svært få mennesker, om enn noen av oss, knytter hver av disse to fenomenene til noe negativt. Fange måten oransje tolkes av naturen og årstidene gir en kilde til nytelse til ditt hjem. Bare ta en titt på to av våre fototapeter, Orchid Chaos - Orange, og Røde og Gule Leaves, og du vil umiddelbart se hva vi mener. Å gi mer lys og glede til hjem med fargen oransje er noe vi på Photowall er veldig lidenskapelig om. Hvis du er nølende med å bruke denne magiske farge i hjemmet ditt eller ikke sikker på hvordan, vil vi gjerne minne om at det er mange måter å gjøre det på. Å legge til oransje detaljer er en enkel måte å poppefarge inn i rommet, men du kan også leke med ideen om å bruke en fototapet med oransjefunksjoner på en av veggene dine. Bare se på vår fantastisk fredelige Nordsverige Midnattssol fototapet og du vil se nøyaktig hva vi mener.

Kombinerer oransje fototapeter med andre farger

Alle farger har minst et par farger de går spesielt godt med, og oransje er absolutt ikke noe unntak. Kombinasjonen av oransje og lilla er en av de mest lysende, men likevel spennende kombinasjonene noensinne. Palm Beach Sundown og Misty Mountains er to fototapeter som skinner eksempler på dette. En fargekombinasjon for en avslappende stemning er rolig grønn og oransje. Prøv å stylere soverommet ditt med vår solbadning fototapet og vi på Photowall har ingen tvil om at du vil se nøyaktig hva vi mener!
Produktinformasjon