Svart-hvite tapeter

Svart-hvitt-mønster stimulerer fantasien på en helt særegen måte. De aller fleste oppfatter verden i farger, og dermed tenker vi også i fargebilder. Når vi ser et motiv i svart-hvitt,Les mer trigges fantasien. Det skaper en spenning og dramatikk det er vanskelig å sette fingeren på. La oss ta et eksempel: Teknologien for å ta fargebilder med kamera, ble utviklet på slutten av 1800-tallet, men fortsatt er svart-hvitt-bilder svært populære. Det handler helt og holdent om hvilke følelser svart-hvitt-bilder fremkaller i oss. Tapeter i svart og hvitt knyttes ofte til minimalisme og stramme linjer, men selvsagt er det større variasjon av svart-hvite tapeter enn som så. Hvis du ønsker et mønstret svart-hvitt-tapet, anbefaler vi at du tar en titt på tapetet «Cold Song» fra Agent Bauer. Det er et tøft tapet der mønsteret dominerer inntrykket.

Innred med svart-hvitt

Det å skape en ny stil i hjemmet trenger ikke koste masse penger eller bety at alt man eier må byttes ut. Det er faktisk både kult og enkelt å finne frem fargene man liker, og male møblene. Kanskje har du noen gamle IKEA-møbler? Gi fantasien fritt spillerom! Samtidig sparer du både penger og miljøet når du fornyer det du allerede har. I tillegg er det moro, og du vil føle deg inspirert etterpå. Er du ute etter svart-hvitt-stemning hjemme og har møbler i farger som ikke passer, er det bare å ta penselen fatt og male!

Tapeter i svart-hvitt kombinert med grønne planter

Svart og hvitt er perfekt sammen med grønt. Tenk på ulike kombinasjoner av svart, hvitt og grønt. Du kommer sikkert på mange, og det er ikke tilfeldig. Fargene harmoniserer rett og slett svært godt med hverandre. Så et av de beste innredningstipsene for svart-hvite tapeter er å bruke grønne planter for å oppnå balanse i rommet. Er du en av dem som ikke har grønne fingre? Da er robuste planter som for eksempel monstera noe for deg. Ikke bare er den utrolig vakker med sine store blader, den er også tungt inne i trendbildet akkurat nå. I dag finnes det også flotte kunstblomster som ikke krever stell i det hele tatt. Vi sier det igjen: Grønne planter til svarte og hvite tapeter er innredningstips nummer én!

Tapetser med byer i svart-hvitt

Et av våre mest populære motiver er svart-hvite skylinetapeter. Mønsteret er en storbysilhuett, for eksempel New York eller Oslo. Føler du fortsatt tilknytning til byen du studerte i? Eller har du flyttet fra hjembyen din og ønsker å ha noe i hjemmet som minner deg på røttene dine? Uansett hvilken grunn du har, er du ikke alene. De svart-hvite tapetene våre med bymotiv har falt i smak hos mange.

Svart-hvite tapeter med kart

Er du glad i å reise? Da er et svart-hvitt kart på veggen et flott motiv hos deg. Oppdag ukjente byer eller drøm deg tilbake til en reise du har vært på. Et kart i svart-hvitt er mer diskré og tar ikke over rommet på samme måte som et kart i farger kan gjøre. Velg det som passer best.

Ta vare på et vakkert minne eller tegn på tapetet

Har du noen gang vært på en lang reise som har betydd mye for deg? Hvorfor ikke tapetsere med et svart-hvitt-kart og markere reiseruten med rød tusj? Du har sikkert flere suvenirer fra akkurat denne reisen gjemt bort i skuffer og skap. La tingene komme til sin rett og bli en del av interiøret. Tørk støvet av den gamle ryggsekken din, og la den få nytt liv som en personlig detalj. Få bilder fra turen trykket på lerret i stedet for å la dem ligge bortgjemt i en skuff eller på en harddisk hvor ingen ser dem. Slik gir du innredningen en unik personlig vri som ingen vil kunne kopiere. Dette er bare noen eksempler på hvordan du kan innrede med et tapet i svart og hvitt. Men det finnes utallige muligheter. Kun fantasien setter grenser.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider