Barn

Barn med sine milde hjerter og inspirerte sinn å tro at alt er mulig. Etter at du har vært med et barn, du også vil tro på magi. Som hver ung person vokser, kan deres smak og interessLes merer endres. Dette vil være enkelt for deg å imøtekomme. Hjelp dem til å uttrykke seg gjennom en fototapetsom viser hva de liker i øyeblikket. Lett å installere og lett å erstatte fototapeterstimulere barnas nysgjerrighet og vekst samtidig som det gir utmerket visuell og mental stimulering på regnværsdag innendørs leke økter. Best av alt, ingen spikerhull å bekymre seg for.

Fantastiske veggmalerier

Gi et barn en sjanse til å drømme ved å oppmuntre dem til å tenke på en fantasi tema for sine rom. Mulighet og glede uthevet på veggen tillate et barn trygghet når hvile eller spiller. Kjedelige lekeområder kan gjøres mye mer moro ved å legge til et fototapet i lyse og glade farger og temaer. En Unicorn sprengning gjennom sentrum av en regnbue er et slikt tilgjengelig mønster som viser barn at dyrene kan være <> lh1lh sine venner og foresatte. En Jurassic landskapet eller skildring av en fe hul vil oppmuntre et barn opp når de holde seg innendørs. Bruke fototapetersom utgangspunkt, hjelpe designe en drøm rom for dine små. Streife gjennom rolige daler på leting etter unnvikende enhjørninger, eller dra på en utforskning for å lære mer om dinosaurer med fototapetsom bakteppe. Kanskje en trehytte i et tre er mer egnet til barnet ditt - oppmuntre dem til å få kreative og finne opp en historie om hvem - eller hva - kan leve der bak de varme gule vinduer i hjemmet ved siden av dammen. For barn som liker 'monstre' drager puste ild vil gi den unike touch til en spesiell barnerom eller lekeområde. Med litt fantasi, ta barna inn i verden av modige krigere og modige dronninger og konger. Som de vokser, vil de ta mer av en naturlig interesse og uttrykke nysgjerrighet om hva de ser. Prime dem for deres lærings år ved å tillate dem å forestille seg at alt er mulig hvis du bare tror.

Læring og selvutfoldelsen Med Fototapeter

Barn kan utforske og dele sine opplevelser med letthet gjennom transport tema fototapeter. Fra mønstrede design til realistiske portretter i fototapeter, vil et barn kunne forestille seg bak rattet i en sportsbil. Cruise nedover hovedveien på jakt etter eventyr med barnet ditt gjennom en stor-rigg fototapeteller leke bonde med den perfekte landbruksinspirert design som bakteppe. For barn som lengter etter å være blant stjernene, er nå deres sjanse gjennom et solsystem, romfartøyer, eller interplanetariske fototapetersom lyser opp rommet sitt og be slags 'hva om' spørsmål som, for noen, vokser i fantastiske karriere. Eventuelle barne fototapetkan oppmuntre fri og åpen tenkning og lek. Det finnes ingen større samtale forrett eller tillegg til en godnatthistorie enn en fototapetav jorden fra verdensrommet. Hjelp barnet ditt føle seg trygg på sin plass i verden ved å oppmuntre kunnskap og lære om andre mennesker og steder, velger du en visning av et sted de kanskje ønsker å besøke, eller kanskje en fototapetav et sted de vet vel som den lokale zoo.
Produktinformasjon