Svart fototapet

En spennende historie! Du finner over 600 malerier og 1500 graveringer ved Lascaux-hulen i sørvest-Frankrike. Det som gjør disse hule maleriene spesielt er at en av dem er det eldste Les mermaleriet av noe slag som er oppdaget, og det er over 17.000 år gammel. Kan du gjette hvilken farge som ble brukt til å male den? Svart, selvfølgelig. Den delen av maleriet vi snakker om skildrer en svart oks og ble malt med kull. Dette betyr at mennesker har forsett brukt fargen svart i lang tid, og denne fargens foreninger avhenger av hvem du er og din kultur. I den vestlige verden er fargesvart ofte forbundet med mørke og tristhet, mens det tidligere ble ansett som en av de vakreste farger i enkelte deler av India. Det er også vanlig i verden på dette tidspunktet at svart formidler prestisje. Dette kan ses ved bruk av svarte dragter.

Hvorfor er svart en enestående farge for dekorasjon?

Noen tror at svart innredning gjør rommene mørke og kjedelige - men det er langt fra sannheten. Svart er en enestående farge å dekorere med, fordi du kan velge å gjøre det så enkelt eller komplekst som du vil. Hvis du bruker en svart fototapet i et rom, kan rommet hjelpe deg med å finne et fundament, en sikker base, som igjen er beroligende. Hvis eklektisk innredning passer og interesserer deg, er fargesvart helt sikkert opp til oppgaven å gjøre det mye lettere å harmonisere forskjellige stilarter. Match en fototapet i svarte toner med en svart lampe, et par svarte puter og kanskje et svart teppe, og du har gjort det tilsynelatende umulig - som matcher ditt nye moderne salongbord med det antikke skrivebordet du arvet fra din eldre slektninger. Som andre mørke nyanser er svart en farge som hjelper øynene dine til å slappe av. Når du har for mange lyse farger i rommet, kan det virke for dine øyne som ting i rommet er nesten flytende rundt. Øynene dine må jobbe hardt for å motvirke dette, noe som igjen gjør dem spente og slitne. Hvem ville ha trodd at fargen svart i hjemmet ditt er nesten en nødvendighet for å oppdatere deg og dine øyne?

Svart fototapeter er for alle

I likhet med den store utbredelsen av stjerner i verdensrommet, er vårt sortiment av fototapeter like uendelig som dekorert drøm. Den munterte svart-hvite pandaen med en gulaktig grønn bakgrunn, opprettet av Ryan Fowler, er en favoritt for mange av oss her på Photowall. Takket være sin fantastiske bruk av farge og tema, passer denne tapet til alle typer rom, fra et rom til et barn for å vokse opp i en superhøy, trendig stue med møbler i konstant flux. En uendelig asfaltgrå motorvei strekker seg mot Rocky Mountains som hviler i horisonten, hvite høyoppløselige bilder av orkideer med en svart bakgrunn og City-Skylines-motivet svart og natt er andre fototapet mønstre du finner på denne siden . Tror du at dette høres utrolig ut? Vi gjør det sikkert! Som nevnt, hvis du bruker farge svart, er det ingen grenser å bekymre seg for, spesielt hvis du bruker den på en fototapet.
Produktinformasjon