Beige fototapeter

Hopp ombord den siste fototapet trenden og hold en beige fototapet. En enkel måte å gjøre hvert rom på ditt hjem ser elegant og stilig ut. Her viser vi våre beige-favoritter fra vårt Les merfototapet område og avslører de beste måtene å samsvare med andre stildetaljer.

En skandinavisk favoritt

En av våre favoritter, Panorama - Beige av Scandinavian Surface, har en nær-natur-stil som er ekstremt lett å matche i de fleste rom. Dette fototapet gjør det enkelt å skape et skandinavisk utseende i rom som stue eller soverom. Fargen beige sammen med tre stoler på kjøkkenet eller en bjørk seng i soverommet gir en fin parring.

Blossom my Heart by Byracka i soverommet

Stil med beige Blomstrer hjertet mitt fototapet av Byracka i soverommet. Den beige blomst med hvite detaljer sitter fremtredende på veggen, og gir rommet en luksuriøs atmosfære. Lag sengen med tykke tepper og store puter i hvitt og grått. Dekorer rommet med bilder og andre veggaccenter i porselen eller messing for et fint supplement til beige motivet.

En beige fototapet til hallen

Legg soppene rosa fototapet i hallen for en koselig, innbydende atmosfære. Designens beige-funksjoner går like bra med minimalistiske hvite møbler som det gjør med brun og beige innredning. For en mer skandinavisk stil, legg til et lyst teppe, et rund speil og en beige trebenk. Dekorer med en pute, en lampe som brister med farge og en beige netpose - elegant og stilig.

Nedre skala beige

Å si at beige motivet speilrefleksjon skiller seg ut, er ikke helt sant. Ved første øyekast ser denne fototapet seg relativt diskret, men hvis du tapet et stort rom med motivet på alle veggene, blir du nesten hypnotisert av motivets dype og avrundede mønstre. Derfor fungerer denne beige fototapet best på små flater som en aksentvegg i stuen, en vegg i hallen eller bak sengen i soverommet.

Fototapet til sommerhus eller kjøkken

Denne beige fototapet er rett og slett perfekt for sommerhus eller et kjøkken som fremkaller en provinsiell stil. Den patinerte hånden Drawn Map-motivets antikke detaljer og rustikke følelser fanger virkelig øyet, og du kan ikke gå galt hvis du kombinerer det med et mørkt trebord, en beige sofa eller klumpete tre stoler. Din sommerhus er også ideell for å tilpasse beige motivet med en mørkere sofa, et beige teppe og et daintier trebord for å skape en herlig atmosfære.
Produktinformasjon