Rosa tapet

Rosa er en frisk og oppkvikkende tapetfarge. Mange betrakter rosa som den ultimate feminine fargen og en farge knyttet til romantikk. Historisk er det kanskje slik, men fargen er faktLes merisk frisk og oppkvikkende. Det er en interessant farge å eksperimentere med ettersom resultatet ofte blir overraskende bra. Rosa får man ved å blande rødt og hvitt. Slik dempes energien i den røde fargen som forvandles til en myk og behagelig nyanse. Fargen symboliserer ungdommelighet, romantikk, lykke og håp.

Rosa tapet er et smart valg

Rosa passer i alle rom hvor man ønsker en behagelig stemning. Rosa tapeter er særlig populære på soverommet og toalettet. Iblant finner man også en rosa fondvegg i stuen. Det er en enkel farge å innrede med siden man kan tilpasse styrken fra dus til intens for å få den til å passe inn. Et tapet i en mer dempet rosa nyanse kan øke romfølelsen. En lett nyanse av rosa er for eksempel et godt valg til stuen, som er et rom man bruker mye tid i. En annen grunn til at fargen egner seg så godt, er at den skaper en behagelig og balansert harmonisk atmosfære. En av fargene som går godt sammen med rosa, er lilla. Det er kanskje ikke så rart, i og med at de ligger nær hverandre i fargesirkelen. Derimot blir mange forbauset over hvor godt grått og svart i ulike nyanser passer til rosa

Rosa tapet er en het trend

Rosa har fått et riktig løft og blitt en populær farge over hele verden. Kanskje fordi den bidrar til et stabilt og behagelig miljø i hjemmet, i motsetning til all uroen i verden. Rosa tapeter med ulike motiver og strukturer pryder mange kjendisrom for tiden, og trenden kommer til å holde seg og bli sterkere. Et annet aspekt er hvordan fargen er i ferd med å bli en kjønnsnøytral farge rundt om i verden. Menn har hatt rosa skjorter en stund allerede, men nå finner rosa også veien inn i hjemmene til designinteresserte menn.

Et rosa tapet fra Photowall er et smart valg

Nå har du forhåpentligvis lært en hel del om rosa tapeter, blant annet at de bidrar til en behagelig opplevelse i rommet. Rosa tapet som fondtapet stjeler ikke så mye oppmerksomhet, men kan få rommet til å fremstå både luftigere og større. Vi i Photowall elsker rosa som tapetfarge siden den fungerer så godt i alle hjemmets rom.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider