Farger

Vårt utvalg av tapeter inkluderer så populære farger som myntegrønn, lavarød og denimblå. Våre tapeter er sortert etter farge, slik at du enkelt kan finne det du leter etter.Les mer

Et nydelig interiør med Colours fototapeter

Vi drømmer alle om å ha et vakkert hjem. Det er mange forskjellige måter huseiere og designere får dette til på. Ulike referanser til interiørdesign vil vise deg inspirasjoner og ideer som definitivt vil gjøre rommet ditt flott. Tidligere dominerte bruken av maling veggene i hvert hjem. Etterson årene går, skifter dekorasjonsmaterialene og stilene også. I disse dager får fototapeter stadig større popularitet, og det virker som om overalt du går, kan du få et glimt av et fototapet som er installert et sted. Hvorfor skaper det nyhet? Fototapeter er nyskapende veggbelegg, og det er et bredt utvalg av design tilgjengelig som vil passe dine behov. Photowall har svar på dekorasjonsproblemene dine. Vi har designene som vil få ethvert interiør til å se fantastisk og innbydende ut. Hvis du er ute etter det rette fototapeter til interiøret, kan det hende Colours fototapeter vil være det rette for deg. Med forskjellige attraktive farger på fototapeter, som sikkert vil gi liv og livlighet til interiøret. Med vakre mønstre og fantastiske farger vil fototapetene absolutt være et flott tillegg til hjemmet eller rommet ditt. Sett riktig stemning og atmosfære på hjemmet med fototapeter i attraktive farger. Virkningen vil definitivt være langvarig, og vil bli beundret av mange. Hvis du vil ha et rom med avslappende og beroligende miljø, finnes det designs som med hell vil oppnå målet ditt. Watercolour Blue, Bohemian Birds - Pale Blue, Birdforest - Green, Mountainscape Blue, og Wander Trees Green er perfekte eksempler som vil skape en avvslappet stemning i stuen eller soverommet. Hvis du har en baby, har vi også det perfekte fototapetet som absolutt vil bli elsket av dine små. Hjelp dem med å få dyp søvn om natten med Animal Tree Purple Deer or Countryside - Green fototapet. Fra dette brede spekteret av fototapet-designkolleksjonen vil du definitivt kunne skape et attraktivt samlingspunkt for hjemmet ditt, eller til og med på arbeidsplassen, for å glede mange mennesker ..

Farger og interiørdesign

Se for deg en verden uten farger? Hvordan vil du beskrive det. Tenk på omgivelsene dine uten farge som gir liv til din verden, og på en eller annen måte vil bidra til livet ditt. Når det gjelder å dekorere interiøret ditt, enten det er din private bolig eller arbeidsplass, spiller farger en viktig rolle for å gjøre noe ekstraordinært. Farger er faktisk ikke tilfeldig valgt eller brukt i interiørdesign. Hvis du ikke har kunnskap om farger, kan det være en katastrofe å innrede hjemmet ditt. Farger kan betraktes som et internasjonalt visuelt språk, forstått av alle. Så hvis du vil formidle et budskap til familie eller venner, kan den beste måten å gjøre det på, være med farger på interiøret ditt. Men selvfølgelig må du først forstå hvordan farger oppfører seg, hvordan de endrer karakter og også hvordan de påvirker stemningen til mange individer. Lyse farger er luftige og får rom til å føles større og lysere. På den annen side er mørke farger sofistikerte og varme, og de får rom til å føles intime. Noen råd om bruk av farger, husk at rommiljøet kan bli understimulert eller overstimulert, avhengig av fargene du bruker. Bestem deg for atmosfæren i rommet du vil skape. For eksempel trenger soverommet å være avslappende og beroligende, og derfor anbefales bruk av kjølige og beroligende farger, for eksempel blå eller grønn. Å skape et stimulerende rom betyr derimot bruk av varme farger som rødt eller oransje. Disse fargene anbefales i stuen, ettersom rommet må være morsomt og spennende.
Produktinformasjon