Rosa fototapet

Rosa er en utrolig interessant og spennende farge. I det meste av den vestlige verden er fargen ofte forbundet med sjarm, vennlighet, følsomhet, barndom, ømhet og femininitet, men detLes merte har ikke alltid vært tilfelle. Mellom 1920- og 1940-tallet ble rosa ansett som en farge som var best egnet for menn fordi den var nært relatert til rødt, noe som var en veldig maskulin farge i denne perioden.

Styling med en rosa fototapet

Styling et helt rom fra gulv til tak i sjokkerende rosa er sannsynligvis ikke toppet mange prioritetslister, og vi kan forstå det. Men dessverre er det en vanlig misforståelse at dette er hva du skal gjøre med rosa - alt eller ingenting. Det fantastiske med fargen er at det er så mange forskjellige varianter av fargetoner og nyanser av rosa. Som et resultat, hvis du vil ha en sterk rosa effekt i hjemmet ditt, kan du enten velge mange en eller flere rosa nyanser i det rommet du vil transformere, eller gå til et rom med bare lyse, myke farger og legg til Noen få detaljer i sjokkerende rosa eller rosa fototapet med rosa detaljer. Dette betyr at du kan lage den samme rosa effekten i et rom ved å bruke rosa på mange steder, eller bare ved å bruke litt rosa.

Finne riktig nyanse for ditt hjem

Det er noe spesielt og sterkt attraktivt om rosa fototapeter. Det er en veldig glad og oppløftende farge, men den kan også være sterk og selvsikker. Det er et nesten uendelig antall måter å bruke rosa på en fototapet så lenge du gjør det på den riktige måten. Med så mange forskjellige fengslende nyanser å velge mellom, er denne vakre fargen klar for bruk med mange av dine andre favorittfarger. Kobber er et utrolig vakkert materiale hvor det er brukt i ditt hjem. Kobber har trending stor tid i det siste året, noe som har gjort at noen føler at den når sin topp. Til tross for dette føler vi fremdeles trang til å bringe enda mer kobber i hjemmet vårt, og en god måte å gjøre dette på og fremdeles klarer å gi den sin egen unike personlighet er å knytte den nye kobber lampeskjermen du nettopp har kjøpt med en vakker rosa fototapet i riktig tone. Stil med blekrosa og jet svart for en nesten uimotståelig kombinasjon. Disse to jobber utrolig godt sammen når de får lov til å samhandle på riktig måte takket være kontrasten mellom intensiteten og styrken til den svarte fargen og lyset og gleden av rosa. Det er vanskelig å forestille seg?   Grønn og rosa er en annen kombinasjon vi anbefaler å vurdere. Når du ser etter den perfekte tapet med rosa nyanser på nettstedet vårt, vil du raskt legge merke til at vi bare elsker å bruke den grønne og rosa kombinasjonen på mange av våre fototapeter. Å tillate hvit og rosa å leke med hverandre i samme rom er både tidløs og klassisk, og vil alltid fungere. Hvis du leter etter denne tidløsheten og kombinasjonen av farger, har du definitivt kommet til rett sted.
Produktinformasjon