Tapeter med unik design

Klassiske former, moderne farger og håndmalte mønster. Med våre tapeter kan du forandre alle hjemmets rom, uavhengig av hvilken stil du liker. Nedenfor finner du motiver av designere Les merog illustratører fra hele verden, håndplukket av oss for å passe på veggen hjemme hos deg. Alle tapetene våre trykkes på material av høyeste kvalitet, og tapetet produseres etter dine mål og leveres i en miljøvennlig pappeske. Tapetlim er inkludert.

Tapeter fra våre designere

Tapetene våre er utviklet av spennende designere fra hele verden og kommer i fantastiske farger og mønster for både stue, entre, kjøkken, soverom og kontor. La soveromsveggene blomstre med Byrackas tapetmotiv Geranium. Bland rosa, limegrønn og turkis på kjøkkenet med tapeter fra Ingela P Arrhenius, eller inviter grønne planter og blad inn i stuen i form av tapet fra designstudioet Lemon. For mer inspirasjon til de ulike rommene kan du ta en titt i magasinet vårt hvor du kan lese mer om flotte stuer og lekre kjøkken.

La deg inspirere av våre tapeter

Stripete, stormønstret, ensfarget, dryppmalt, rustikt eller fargesprakende. Med tapet i ulike farger og mønster blandet med litt fantasi kan du enkelt skape et moderne, skandinavisk eller hvorfor ikke 70-tallsinspirert miljø? I vårt brede sortiment har vi samlet ulike stiler, farger og tapetmotiv som inspirerer og passer både hjemme og borte. Blant annet fargerike tapeter fra Iwa Herdensjö, grafiske motiver fra By May, barnetapeter fra ​Acne JR og naturmotiver fra Scandinavian Surface.

Tapeter for ulike rom

I offentlige rom kan det være vanskelig å oppfylle alle ønsker. En ønsker seg kanskje mer efarge, en annen foretrekker at det er lyst og harmonisk. Det kan være mange som liker kalde toner, og andre som jobber best når det er varmt og lunt. Med et tapet blir det enklere. Da kan man få noe personlig, unikt og stilfullt uansett smak og behag. Her finner du motiver i fargesprakende mønsterblandinger, enkle skandinaviske mønster og motiver i dempede farger. Tapeter for kontor, resepsjon, utstillingsvindu, hotell og mye mer.

Fleksibelt med tapet

Våre tapeter er skapt for å passe. Vi vet at alle hjem og rom er forskjellige. Derfor bestiller du tapetet ditt i valgfri størrelse. Du måler selv opp veggen og angir måene ved bestilling. Vi digitaltrykker deretter det skreddersydde tapetet ditt med det samme. At det finnes nesten like mange stiler som det finnes mennesker vet vi også. Vi håndplukker derfor alle motiver nøye for at de skal passe alle mulige ulike stiler, interesser og miljøer. Vi holder hele tiden øynene åpne for nye trender og gamle klassikere.

DIY med tapet

Du behøver ikke alltid ha en vegg for å kunne bruke et tapet. Tapet kan brukes til så mye mer. Til alt fra tapetvimpler, bordbrikker, påske- og julepynt til gaveinnpakning og formingsaktiviteter for barn. Vårt beste tips er å bruke rester avtapet som dekorasjon på barnerommet. Det gir rommet et mer personlig preg. Se magasinet vårt for flere gjør det selv-tips.

Velg motiv med vår tapetvelger

Tapet er et produkt som skal vare lenge. Det skal gi liv til et rom, fremkalle den følelsen du vil formidle, og falle i smak hos alle. Derfor kan det, som med mange andre store beslutninger, iblant være vanskelig å vite hvilken stil som passer hos deg, hvilken størrelse du trenger, og hva som passer til resten av interiøret. For å gjøre det enklere for deg å finne et motiv som passer, har vi sortert tapetene våre etter farger, rom og kategori. Om du fortsatt føler deg usikker på hvilket tapet du liker, kan du besøke vår romveiviser og ta en titt på tapetvelgeren vår. Der får du tips og inspirasjon til hvordan du kan innrede rommene dine på best mulig måte.

Høyeste kvalitet

Å tilby designtapet av høyeste kvalitet til alle ulike rom er det beste som finnes. Derfor slår hjertet vårt ekstra hardt hver gang vi får fortelle om vår kvalitetsreise. Siden 2006 har vi prøvd tapetmaterialer av ulike slag. Vi har testet kvaliteten nøye, om og om igjen. Når du bestiller et tapet fra oss, får du et tapet som vi er helt overbevist om er det aller beste. Men for oss er ikke det tilstrekkelig. Vi prøvetrykker alle våre motiver, studerer mønsteret og detaljene, og tester nye produkter – hele tiden. Og for å bli enda et hakk bedre vil vi gjerne høre hva du synes. Det forteller du oss enkles ved å svare på spørreskjemaet som vi sender ut et par uker etter at du har mottatt tapetet ditt fra oss. Der kan du svare på spørsmål om din opplevelse av oss og varen du har kjøpt. Du kan også kontakte vår kundeservice og fortelle om din kjøpsopplevelse.

Ulike materialer

Tapetene våre kommer i to ulike materialer – standard og premium. Begge varianter trykkes på et formstabilt og slitesterkt non woven-materiale. Forskjellen er at premiumvarianten har et ekstra beskyttende lag for å bli mer ripebestandig og så det er mulig å tørke over det med rengjøringsmidler. Det gjør at det holder lenger i offentlige miljøer og andre steder der tapetet ofte utsettes for søl og smuss.
Produktinformasjon