Svart-hvite fototapeter

Det første vellykkede fotografiet som er overlevd til denne dagen, var i 1826 av fransk oppfinner Joseph Nicéphore Niépce. Bildet heter "La Cour du Domaine du Gras" (utsikten fra vindLes meruet i Le Gras), og det skildrer utsikten fra Josefs arbeidsrom i byen Chalon-sur-Saône. Eksponeringstiden var rundt åtte timer, noe som gjør belysningen i bildet litt spesiell, fordi solen hadde endret posisjoner i løpet av disse åtte timene. Mye har skjedd i fotografering mellom årene 1826 og 2017, men noe som ikke har endret seg, er vår fascinasjon med svart-hvite bilder.

Svart-hvitt fototapeter for vakkert, stilig og klassisk utseende

Enkelheten ved å blande svart-hvite farger når dekorasjonen gjør rommet både vakkert og spennende. Det er en regel som ofte følges i interiørdesign: Hvert rom kan trenge en form for svart farge, og vi kan forstå det. Sort farge er en veldig enkel måte å skape en sammenheng mellom fargene i et rom, noe som gjør at du kan bruke farger som normalt ikke nødvendigvis ville fungere sammen i mindre plass. Den svarte farge både kontrasterer og skaper harmoni mellom ulike farger samtidig. Selv om det er utrolig vakkert å stilere et rom i bare svart-hvitt, kan det være avskyelig for noen. En utmerket måte å få så mye svart og hvitt inn i rommet som mulig uten å risikere å gjøre det for stivt og begrenset, er å blande dette med andre farger som er dristigere og mer reflekterende. En svart-hvit vegg og møbler i svart-hvite farger vil bli gitt en utrolig økning hvis du blander i farger som rosa, gul, rød og trendy lilla via puter, tepper, gardiner og andre stoffer. Som den vakre svart-hvite veggen og de dristigfarvede stoffene fremhever og utfyller hverandre, vil rommet ditt få sin egen personlighet, noe som vil være vanskelig å ikke elske. Tapeter som for eksempel Stockholm Skyline Black og Weaving Wood Grey, er perfekt til bruk som grunnlag for styling av stuen, og Ball Through Wall er et utmerket valg for tenåringens rom.

Fargekombinasjonen som gir plass

Uansett den faktiske størrelsen på rommet du dekorerer, vil det alltid føles og oppfattes som større når du kombinerer disse to farger for det primære fargevalget i rommet. En stor stue vil bli enda større, en hall vil føle seg velkommen, og hjørnet av et lite soverom vil bli forstørret og levendegjort på en måte som du aldri trodde mulig. Hvis veggen bak sengen har en mørkere nyanse av svart og hvitt, som Pine Trunk bw fototapet, vil det se fantastisk ut med moderat mørke, trefarvede senger eller nattbord. Hvis veggen bak sengen er utformet i en lysere svart-hvitt nyanse med en fargefarge, som Julia Butterfly fototapet, vil en røykgrå sengeramme eller nattbord være i samsvar med fototapet på et personlig nivå. I en hall, vil du kanskje bli møtt av svært forskjellige myke og varme farger for en omfavnende mottakelse. På den annen side, hvis du er ute etter en åpning og oppløftende velkommen når du går gjennom døren til hjemmet ditt, er svart, hvitt og grå flotte farger. En lys gulv kombinert med gjøkens nest tapet vil heve rommet på en fin måte, mens et litt mørkere gulv kombinert med de svarte farger på Norra Järnvägsgatan i Mono fototapet vil gi en roligere velkomst.
Produktinformasjon