Rødt tapet

Et rødt tapet kan føles litt vågalt, og det er det. Rødt er en farge som tilfører masse energi til rommet, og derfor er det viktig å skape en god balanse mellom det røde og den øvrigeLes mer innredningen. Lykkes man med det, får man et rom som imponerer og utstråler en sterk kreativ atmosfære. Fargen rødt symboliserer kjærlighet, mot, styrke og lidenskap. Med den riktige nyansen får man en varm stemning i huset. Men velger man feil nyanse, kan fargen virke provoserende og stå i grell kontrast til de øvrige fargene i interiøret.

Rødt tapet skaper fine effekter

Rødt er en farge som passer fint i mange ulike rom hvor man ønsker et høyt energinivå. En rød fondvegg på kontoret øker ofte både produksjonen og kreativiteten. Med de mange nyansene er det mulig å finne den perfekte rødfargen til de fleste rom. Også på kjøkkenet kan en dæsj rødt være utrolig flott. Derimot er soverommet et av de rommene hvor vi vil fraråde røde tapeter. Vi oppholder oss mye i soverommet, som regel sovende, men så lenge øynene er åpne, ønsker de fleste å slappe av her. Et rødt tapet kan være litt for energisk og gjøre det vanskelig å falle i søvn. En interessant side ved fargen rødt er at personer i et rødtapetsert rom snakker og beveger seg raskere enn i rom i andre farger.

Hvordan innrede med rødt tapet?

Ettersom et rødt tapet utstråler mye energi og har en sterk påvirkningskraft på dem som oppholder seg i rommet, bør man planlegge innredningen nøye. Vil man dempe effekten av det røde tapetet, kan man velge lyse nyanser. Det gjør det også enklere å innrede. Hvitt, svart og grått er gode valg da dette er farger som ikke skjærer seg med rødt. Et kraftigere rødt tapet vil reflektere mye av den røde fargen tilbake i rommet, og har man hvite vegger ellers, vil de få en varm glød som ofte vil oppleves positivt.

Et rødt fondtapet er et modig og smart valg

Ønsker du en rød fondvegg, skal du ikke nøle med å velge et tapet i en sterk og fyldig rødnyanse. Da får du en fondvegg som raskt tiltrekker seg oppmerksomhet. Hvite møbler foran et rødt fondtapet er et modig, trendy og stilrent valg. Et rødt fondtapet gjør seg også godt sammen med bilder med hvite rammer eller hvite detaljer. Rødt er en smart tapetfarge som gir mer energi enn andre farger. Et rødt fondtapet kan dermed gjøre deg kvikk, oppmerksom og enda mer kreativ.

Vi i Photowall elsker røde tapeter

Vi vet nemlig at et rødt tapet kan gi den lille ekstra energiinnsprøytningen som man av og til trenger. Vil du overraske venner og gjester, kan vi anbefale rødt tapet kombinert med hvite detaljer. Det er moderne og stilrent.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider