Gule tapeter

Gult interiør kan være kraftfullt, mykt eller dempet, og gult er en farge som kan kombineres med flere basisfarger enn mange tror. I riktig kombinasjon med den øvrige innredningen er Les mergule vegger både stilig og tidløst! I vestlige kulturer er gult er en farge som symboliserer kreativitet, ungdommelighet, solskinn og nysgjerrighet. Og selv om det finnes kulturelle forskjeller når det gjelder fargesymbolikk, kan man vanskelig la være å synes at gult er en oppkvikkende farge man blir glad av. Gult er ikke blant de vanligste innredningsfargene, men hvorfor gjøre som alle andre? Hvis du er en person som våger litt mer og ikke er redd for å skille deg ut, er gule vegger kanskje noe for deg.

Et gult tapet i gangen gir et romslig inntrykk

Gult er en farge som sender positive signaler, så bruk den gjerne om du ønsker glade vegger. Gult reflekterer dessuten mye lys. Ulike nyanser får rommet til å fylles av ulike mengder lys. I et rom med små vinduer, eller som ikke har vindu i det hele tatt, kan en kraftig gul farge få rommet til å virke større og bedre opplyst. Derfor er dette en svært god farge til gangen eller andre små rom. Bambu – Yellow fra Acne JR er et eksempel på et superflott tapet som liver opp gangen.

Gult tapet på soverommet

Er du en av dem som elsker at rommet bader i morgenlys når du våkner, kan et gult soverom minne deg om deilige somre og gi deg ekstra energi til å ta fatt på dagen. Vil du forsterke sommerfølelsen ytterligere, kan du plassere noen grønne planter på soverommet. Et lysegult tapet passer fint hvis rommet har et vindu som slipper inn mye lys om morgenen. Da våkner du til en hyggelig stemning i et rom som virker friskt og oppkvikkende. Husk bare å montere en god og tett rullegardin, spesielt om sommeren, hvis du synes det er vanskelig å sovne når rommet ikke er helt mørkt.

Gult tapet på kjøkkenet

Tradisjonelt er gult en farge som passer godt på kjøkkenet. Skal du pusse opp kjøkkenet, anbefaler vi at du tar en titt på våre gule flisemotiver. Å montere nye fliser på kjøkkenet er ofte både dyrt, vanskelig og tidkrevende. Velg heller et tapet med flisemønster, og gi kjøkkenet et fantastisk løft. Hvis du senere går lei, er det enkelt å bytte til noe annet. Ta for eksempel en titt på tapetet Tegel – Yellow fra Acne JR som et flott alternativ til kjøkkenet.

Gule tapeter til stuen

Gule vegger lar seg kombinere med mange ulike farger, noe som gjør gult til en mye mer fleksibel tapetfarge enn mange tror. Gultapetserte vegger er for eksempel veldig flott i kombinasjon med mørkebrune hyller, skap, spisebord og skuffeseksjoner. I slike tilfeller kan du godt gå for en kraftigere gulfarge på veggene. Gult sammen med hvitt eller kremhvitt som basisfarge får alltid rommet til å virke større. Hvis du bor i en mindre leilighet eller har en liten gang, er dette et smart innredningstips, så fremt du føler at gult er en farge som passer din personlige stil.

Interiør i gult og grått er en fulltreffer

Gult sammen med grått er en kjent og vakker kombinasjon som kan varieres i det uendelige. Hva med grå vegger og en gul fondvegg? Eller gule, mønstrede tapeter med en grå sofa og grått gulv? En enkel, men treffsikker kombinasjon er grå gardiner mot gule vegger. Dette kan igjen balanseres opp mot svarte lamper og svarte bord. Vi har mange ulike varianter av blomstertapeter i gult og med ulike gråtoner. Et tips er tapetet Sophias Flowers – Yellow fra WA-Collection. Det er et kraftig motiv med gule blomster mot grå bakgrunn. Et vakkert og spennende alternativ for den som ikke er redd for å ta den helt ut og gjøre inntrykk.
Produktinformasjon
  • Viser 1-76 av 76 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.