Grå tapeter

Grått tapet. Det er noe skandinavisk og minimalistisk med denne fargen, som passer til et bredt utvalg av møbler og annet interiør. Vårt tilbud av grå tapeter er derimot alt annet ennLes mer minimalistisk. Her er det mye å velge i. Ulike tapetmønster vil få rommet til å fremstå vidt forskjellig. Så tenk på hvilken stil du liker best. Har du bestemt deg for grå vegger, er neste steg å finne ut hvilket uttrykk du ønsker. Du kan for eksempel velge en mer naturtro stil med mønster som ligner grå granitt, eller du kan gå i helt motsatt retning med et motiv inspirert av moderne kunst. Det viktigste er at du finner noe som føles riktig for deg.

Grått er på tapetet igjen

I 2016 ble fargen grå en av de største trendfargene. Den marsjerte inn i hus og hjem i alle nyanser, fra helt lys til nesten svart. Fargen klassisk hvit, som er den aller lyseste fargen i skalaen, begynte å erstatte den tradisjonelle fargen eggehvit, som inneholder litt gult. Den nøytrale hvitfargen gir en moderne følelse. Grått er en perfekt innredningsfarge fordi den er nøytral og kan varieres fra helt lyse til mørke nyanser. Fargen grå har etterhvert blitt så populær at man også har utviklet nye varianter, som den superpopulære fargen greige – en blanding av grått og beige.

Med grått tapet må du legge vekt på fargede detaljer

Grått er en helt nøytral farge. Kanskje er det også derfor mange ikke betrakter den som en egen farge. Den diskusjonen lar vi ligge. Men uansett er det viktig å tenke gjennom hvilke farger man balanserer opp mot de grå veggene om man vil ha mest mulig ut av den nøytrale fargen.

Fem tapetstiler med grått mønster

Det tar sin tid å gå gjennom hele sortimentet av grå tapeter, så her har vi samlet noen høydepunkter. La deg inspirere, og sjekk gjerne hele utvalget vårt. COLUMNS – STEEL Har du sans for de grå skandinaviske tonene, men synes det kan bli litt for minimalistisk og nakent? Da er dette tapetet midt i blinken for deg. Skandinavisk stil blandet med et lekent mønster. Tapetet er et glimrende eksempel på at det ikke er nødvendig med sterke farger for at veggen skal føles frisk og levende. HEXAGON – GREY Et veldig stilrent og vakkert tapet med heksagoner i ulike nyanser av grått, hvitt og beige. Designet virker enkelt ved første øyekast, men går man nærmere, ser man at hver av de små sekskantene har et eget mønster. Det gir struktur og reflekterer lyset på en mykere måte enn om de hadde vært helfarget. BIRCH – SNOW Tapetet Birch – Snow har en moderne farge i grenselandet mellom grått og beige. Mønsteret er en silhuett av snøtunge bjørkegreiner. På veggen blir tapetet en subtil påminnelse om de fantastiske vinterdagene man lengter etter. DANDELIONS – GREY Her er enda et grått tapet med vakkert naturmønster. Lange hvite blomster som strekker seg fra gulvet og nesten helt opp til taket. CLOUDSPOTTING – GREY Dette er et morsomt tapet som passer godt på barnerommet eller for den som har et lekent sinn. Blant de hvite skyene mot den grå bakgrunnen skjuler det seg skyer formet som dyr, biler og andre figurer. La blikket vandre og bruk fantasien. Barn elsker dette tapetet. Dette var bare et lite utvalg av våre grå tapeter. Bla gjennom hele sortimentet vårt, så vil du garantert finne noe som passer perfekt.
Produktinformasjon