Røde fototapeter

Styling med rødt. I interiørdesign og mote er rød vanligvis knyttet til ord som utgående, iøynefallende, vellykket og aktivt. Dekorere med rødt kan gjøre et rom nydelig og virkelig klLes mere ut med stil, spesielt hvis du balanserer ut plassen med hvite eller grå møbler og annen innredning som gir riktig kontrast. Ta en titt på det store bildet og bruk finesse når du styler med røde vegger. Noen ganger er det lettere å dekorere med mønstrede røde tapeter enn helt rødt tapet. Dette krever egentlig ikke at resten av innredningen balanserer enkeltfarget vibe på veggen på samme måte. Det er to ting som folk som har rødt, har felles: de tør å tråkke sin egen vei og gjøre ting sin egen vei. Rød er en veldig uttrykksfulle, iøynefallende farge.

Følelser på en fototapet

Det er ingen tvil om at rødt er en farge som fremkaller menneskelige følelser. Rød er en farge som sender sterke signaler i naturen. De fleste er enige om at rødt er en ekte iøynefallende. Det er ingen tilfeldighet som stopper skilt i trafikk og salgskilt i butikkene er røde. Rød er også sterkt symbolsk som en farge i de fleste kulturer. Fargen er ofte forbundet med kjærlighet, kraft og mot. I vestlig kultur kan rød også være et symbol for synd og seksualitet, men rødt har ikke samme mening overalt.

Kulturforskjeller

I asiatiske kulturer står rød for glede og suksess. Det er derfor ikke overraskende at rødt er en populær farge på bryllup i asiatiske land. Og som du kanskje allerede har funnet ut, er rød et symbol for solen i Japan.

Hvorfor solnedganger er røde

Vi vil ikke dykke inn i dette i dybden. Vi skal kort forklare hvorfor himmelen er farget rødt ved solnedgang. Det hvite lyset vi vanligvis oppfatter, inneholder en blanding av bølgelengder av alle farger. I enkelte tilfeller er lyset brutt ned i forskjellige farger, for eksempel en regnbue, eller når du ser gjennom et prisme. Lyset er spredt på samme måte ved solnedgang. Når solen er lav, er det de lange bølgelengder som når oss. Rød har lengste bølgelengde, og derfor er himmelen for det meste fylt med rødt lys. Hvis du er enig i at røde solnedganger er fantastiske, ta en nærmere titt på vår undervann i solveggen fototapet av Viktor Sundberg.

Ferrari Røds historie

Det er en spesiell nyanse av rødkalt skarlet. Skarlet finnes i naturen i eksotisk ibis. Det er en varm og brennende rød farge med berøringer av oransje. Denne spesielle røde tonen har blitt nesten anonym med Ferrari sportsbiler. Denne spesielle fargen kalles rosso corsa og ble først brukt utelukkende for racerbiler. Hvert land hadde sin egen farge på sine biler. Tyske biler var hvite, franske var lyseblå, britiske var mørkegrønn og italiensk var - du gjettet det - denne skarlagen farge som har blitt så sterkt forbundet med fart og intensitet. Hvis du er en Ferrari-fan, ikke gå glipp av vårt utvalg av Ferrari-motiver.

Vårt brede utvalg

Vårt utvalg av røde fototapeter er like uendelig som fargen. Vi har alt fra graffiti vegger til klassiske elegante mønstre, og selvfølgelig, Asia-påvirket tapeter. Hver tapet du finner her, gir et unikt inntrykk, med tanke på at både fargefargene og mønstrene er forskjellige. Vi vil gi deg muligheten til å finne en tapet som passer til din stil og skiller seg ut fra mengden. Ta deg tid og se gjennom vårt utvalg av røde fototapeter. Vi håper du finner noe du elsker.
Produktinformasjon