Turkis fototapet

Turkis er en av naturens vakreste farger. Det fikk navnet sitt fra det sjeldne mineral med samme navn. Turkis er en rolig og jordnær farge som er harmonisk og trøstende. Fargen er knyLes merttet til renhet, kvalitet, luksus og eleganse, og turkis går veldig bra med andre myke varme farger i innredning. Prøv å kombinere turkis med lys beige, varm oransje og varmere grønne toner. Et rom med turkis styling detaljer gjør mange mennesker tenker på turkisblått vannet i Middelhavet. Det er hyggelig å bli påminnet om varme strender og 28º C vann hver nå og da. Turkis dekor gir deg energi og veileder deg mot positive tanker.

Turkis fototapeter på kontorer

Turkis passer spesielt godt i et rom hvor du trenger en rolig og profesjonell atmosfære, for eksempel et kontor. Styling med turkis på kontorer signalerer friskhet. Den blå fargen i turkis gir troverdighet og stabilitet, mens de grønne nyansene skaper harmoni og ro. Derfor er fargen en god passform for både ansatte og kunder i selskapet. Turkis er en farge som går bra med svart, hvitt og naturlig tre. Mange visuelle ergonomer taler for bruk av trefargede skrivebord for å gi maksimal hvile for øynene. Du kan ikke gå galt med turkis på veggen, et skrivebord i tre og svart eller hvitt skrivebordsstoler.

Klassiske kombinasjoner med turkis fototapeter

Andre klassiske kombinasjoner med turkis er svart, hvit, lysegrønn og brun. Det er naturlig ingen rett eller galt når det gjelder interiørdesign, og du bør ikke begrense deg til det som har blitt gjort før. Det er viktig at rommet ditt uttrykker din personlighet og ditt visuelle språk. Turkis har også foreninger med det vidunderlige blå Middelhavet, og er derfor perfekt å kombinere med naturmateriale som stein eller drivved og grønne planter som stylingdetaljer. Begynn med å være oppmerksom på hvordan turkis får deg til å føle deg og hvor tankene dine tar deg. Lytt til hjertet ditt når du lager ditt design.

Fototapeter i turkis

Photowalls utvalg av turkis fototapeter inkluderer alt fra tropiske strender til turkise blå is og Brooklyn Bridge i turkis med en svart-som-natt-bakgrunn. Er du den typen person som bare elsker tropene og dagdrømmer om varme klima? Da er det ingen tvil om at turkis er for deg. Det er også andre motiver hvis du foretrekker det store bylivet. Med andre ord, hvis du liker turkis, sjekk ut vårt store utvalg. Vi er sikre på at du finner noe du liker.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.