Reinsdyr - Lerretsbilde - Stue

24820

motiver

Lerretsbilder

Å kle veggene med kunst er lett når du kan velge mellom tusenvis av motiver og en rekke størrelser og fasonger. Enda enklere blir det når lerretsbildet trykkes etter dine mål på en duLes merk som er skånsom mot miljøet. Alt du trenger å gjøre før du klikker hjem ditt nye lerretsbilde, er å plukke ut ditt favorittmotiv, velge størrelse og bestemme deg for hvilken type kant du vil ha på rammen.

Lerret med ramme

Du kan bestille et lerret med eller uten ramme. Rammen settes enkelt sammen uten verktøy. Alt du trenger for å montere lerretsbildet, inkludert oppheng, følger med i pakken. Rammen er av ask og har en tykkelse på 30 mm.

Lerretsbilder online

For at du skal finne det du er på jakt etter, har vi gruppert motivene våre i ulike kategorier, farger og rom. Du kan også sortere dem etter interesse og smak. Når du har gått gjennom vårt brede sortiment av lerretsbilder og funnet et motiv du liker, er bestillingen gjort på et blunk. Det spiller ingen rolle hvor du er. Du trenger ikke logge inn eller opprette noen konto – bare legg lerretsbildet i handlekurven med et klikk og gå til kassen. Så snart bestillingen er mottatt, trykker vi bildet og sender det til deg i løpet av 1–3 dager. Monteringsanvisning følger med i pakken.

Høyeste kvalitet

Trykket er av førsteklasses kvalitet og blekes ikke av sollys. Pappesken bildet leveres i, er helt eller delvis fremstilt av resirkulert materiale, og når du henger motivet på veggen kan du bruke trerammen som er fullstendig gjenvinnbar. Vil du lese mer om hva vi gjør for å minimere miljøbelastningen, kan du laste ned vår miljøpolicy.

Lerretsbilder i alle størrelser

Kvadratisk, avlangt, stort eller lite? Valget er ditt. Et godt tips er å bruke maskeringstape og tape opp formen du vil ha, i ulike størrelser på veggen. Slik ser du hvilken dimensjon som gjør seg best på din vegg, og tapen fjernes lett uten å etterlate spor. Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen, og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg.

En hel vegg dekket av lerretsbilder

Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv. Men hvem sier at du må det? Du kan like gjerne slå til med to, tre, fire eller enda flere bilder om du vil. For best mulig resultat anbefaler vi at du bruker vater og tommestokk når du henger lerretsbildene på veggen. Det kan også være smart å lage en skisse før du henger dem opp. Legg bildene ut på gulvet om du har god plass, eller tegn opp på papir. La gjerne bildene følge en tenkt rett linje, enten nede eller oppe. Da virker veggen roligere og det blir lettere å sette sammen ulike motiver.

Lerretsbilder fra ulike designere

Vi vil at du skal finne et bilde du liker. I sortimentet vårt har vi lerretsbilder fra spennende designere, kreative fotografer og illustratører som har skapt motiver til både i stuen, kjøkkenet, soverommet, barnerommet og entreen. Tilsammen har de et bredt formspråk som passer alle mulige stiler, personligheter og miljøer.

Store lerretsbilder

Med et stort lerretsbilde er det lett å forandre stemningen i et rom. Bildet kan brukes for å tilføre farge på hvite vegger, og det er en fin måte å få blomster, strukturer eller kanskje et klassisk kunstverk inn i hjemmet på. Våre lerretsbilder kan leveres i ulike høyder og bredder helt opp til 150 centimeter. De leveres på rull i en solid pappeske og monteres enkelt i vår bilderamme.

Bildegalleri

Rustikke steinvegger, favorittidretten eller solsystemet. Rustrøde, sjøblå og taxigule. Grafiske, abstrakte eller strukturelle. I bildegalleriet vårt finner du tusenvis av utvalgte motiver som bare venter på å få pynte opp veggen din.

Lerretsbilder for barn

Vil du skape en ny stemning på barnerommet? Med våre barnemotiver på veggen får barnet et koselig, lekende, søtt eller kult rom. Eller hvorfor ikke spille på barnets interesser? Velg blant figurer fra populære filmer, fine dyr som katter og hester, lekne sirkusmotiver eller skoger til å drømme seg bort i. Vi har også barnevennlige motiver med fargerike dinosaurer, søte illustrasjoner fra eventyrland og håndtegnede skoger i vakre farger. Alle lerretsbilder til barn kan bestilles med eller uten ramme og fås i en rekke ulike størrelser. Vil du gi rommet et enda mer lekent uttrykk, kan du eksperimentere med ulike måter å henge opp bildet på, for eksempel med tape i hjørnene. I magasinet vårt finner du flere kreative tips til barnas rom.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.