Lerretsbilder

Å kle veggene med kunst er lett når du kan velge mellom tusenvis av motiver og en rekke størrelser og fasonger. Enda enklere blir det når lerretsbildet trykkes etter dine mål på en duLes merk som er skånsom mot miljøet. Alt du trenger å gjøre før du klikker hjem ditt nye lerretsbilde, er å plukke ut ditt favorittmotiv, velge størrelse og bestemme deg for hvilken type kant du vil ha på rammen.

Lerretsbilder online

For at du skal finne det du leter etter, har vi delt alle motivene våre inn i forskjellige kategorier, farger og rom. Du kan også sortere etter din smak og dine interesser. Når du har funnet favorittmotivet ditt, kan du raskt bestille det hjemmefra, uansett hvor du er. Du trenger ikke å logge inn eller opprette noen konto, bare velg fra vårt brede utvalg av lerretsbilder og flytt det valgte motivet til kassen med ett klikk. Etter å ha lagt inn en bestilling, trykker vi lerretsbildet med en gang og sender det ferdigmontert til deg innen 1– 4 dager.

Høyeste kvalitet

Trykket er av førsteklasses kvalitet og blekes ikke av sollys. Pappesken bildet leveres i, er helt eller delvis fremstilt av resirkulert materiale, og når du henger motivet på veggen kan du bruke trerammen som er fullstendig gjenvinnbar. Vil du lese mer om hva vi gjør for å minimere miljøbelastningen, kan du laste ned vår miljøpolicy. Trykket er av høyeste kvalitet og blekes ikke av sollys. Vi sender ditt ferdigmonterte lerretsbilde i en bølgepappboks som består helt eller delvis av resirkulert materiale. Hvis du vil lese mer om hvordan vi jobber for å minimere miljøpåvirkningen, kan du laste ned vår miljøpolicy.

Lerretsbilder i alle størrelser

Kvadratisk, avlangt, stort eller lite? Valget er ditt. Et godt tips er å bruke maskeringstape og tape opp formen du vil ha, i ulike størrelser på veggen. Slik ser du hvilken dimensjon som gjør seg best på din vegg, og tapen fjernes lett uten å etterlate spor. Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen, og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg.

En hel vegg dekket av lerretsbilder

Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv. Men hvem sier at du må det? Du kan like gjerne slå til med to, tre, fire eller enda flere bilder om du vil. For best mulig resultat anbefaler vi at du bruker vater og tommestokk når du henger lerretsbildene på veggen. Det kan også være smart å lage en skisse før du henger dem opp. Legg bildene ut på gulvet om du har god plass, eller tegn opp på papir. La gjerne bildene følge en tenkt rett linje, enten nede eller oppe. Da virker veggen roligere og det blir lettere å sette sammen ulike motiver.

Lerretsbilder fra ulike designere

Vi vil at du skal finne et bilde du liker. I sortimentet vårt har vi lerretsbilder fra spennende designere, kreative fotografer og illustratører som har skapt motiver til både i stuen, kjøkkenet, soverommet, barnerommet og entreen. Tilsammen har de et bredt formspråk som passer alle mulige stiler, personligheter og miljøer.

Store lerretsbilder

Med et stort lerret er det enkelt å endre stemningen i et rom. Det kan gi farge til hvite vegger, og du kan få blomster, strukturer eller hvorfor ikke et klassisk kunstverk inn i hjemmet ditt. Våre lerretsbilder er tilgjengelige i høyde og bredde på opptil 100 cm og leveres ferdigmontert – klare til å henges opp med en gang!

Bildegalleri

Rustikke steinvegger, favorittidretten eller solsystemet. Rustrøde, sjøblå og taxigule. Grafiske, abstrakte eller strukturelle. I bildegalleriet vårt finner du tusenvis av utvalgte motiver som bare venter på å få pynte opp veggen din.

Lerretsbilder for barn

Vil du endre stemningen på rommet til barnet ditt? Med våre barnemotiver på veggen blir barnerommet koselig, lekent, søtt, kult eller ånder barnets interesse. Oppdag figurer fra favorittfilmen, søte dyr som katter eller hester, lekne sirkusmotiver eller drømmeaktige skoger. Vi har også barnemotiver med fargerike dinosaurer, søte illustrasjoner fra eventyrverdenen og håndtegnede skoger i fine farger. Alle lerretsbilder til barn er tilgjengelige i en rekke størrelser. Hvis du vil gi rommet et enda mer lekent inntrykk, er vårt beste tips å montere maleriet på en annen måte, for eksempel ved å tape hjørnene. Besøk magasinet vårt for flere kreative tips til barnas rom.
Produktinformasjon