Flerfarget lerretsbilder

Det er få ting som lurer et hjem like enkelt som nye fargekombinasjoner, og hver ny farge legges til et rom vil øke sin følelse av personlighet. Det er to ord vi på Photowall kan ikkeLes mer stresse for mye om dekorasjon og det fantastiske spekteret av farger verden tilbyr oss, og de er "match" og "balanse". For mange konkurrerende farger og ditt rom kan virke kaotisk og ukjent for, og skape en følelse av uro eller stress. Det andre ordet, balanse, er viktig av to grunner. Det første er at et rom virkelig kan ha så mange forskjellige uovertrufne farger som du vil, og det blir ikke for mye, så lenge du oppretter tilstrekkelig balanse. Bare vær sikker på at de høye fargene som ellers måtte overta, ikke får lov til å spille opp de finere farger og gi dem litt mer plass, slik at de har en sjanse til å balansere sterkere toner.

Forskjellige rom, forskjellige muligheter - sett tonen med flerfarget lerretsbilder

Når du tenker på størrelsen på et rom, er det mest opplagte målet sitt område, vanligvis antall kvadratmeter. Det er ikke noe galt med det, men det er en annen slags størrelse, som er hvordan rommet føles og oppleves. Hvis det er mørkt, eller har dårlig belysning eller lavt tak, kan et stort rom virke mye mindre enn det egentlig er, og et lite rom kan virke mye større og mer imponerende hvis det er luftig og godt opplyst. Disse to faktorene er svært viktige når man bestemmer seg for å kombinere mange forskjellige farger i et rom. Det gjør det også veldig vanskelig å komme med faste regler om den beste måten å jobbe med mange farger i forskjellige romstørrelser. Den beste måten å velge et fargeskema på er å bestemme hva du vil oppnå med rommet ditt. Hva er visjonen din? Hva vil du bruke rommet til? Hvis du vil puste nytt liv inn i et soverom, ikke sitte i stuen for å lese opp på interiørdesign - bli komfortabel i soverommet i stedet. Føl atmosfæren og lyset, og bruk tilstedeværelsen og personligheten i rommet som inspirasjon når du søker etter designideer.

Flerfarget lerretsbilder- gjør mye med litt

Tenk deg at du nettopp har dekorert soverommet ditt. Fargene er ganske godt balansert, men du føler at det fortsatt mangler det lille ekstra. Utfordringen er å sette fingeren på hva den lille ekstra faktisk er. Det er en god sjanse for at det som mangler, er et snev av farger. Det er ikke nødvendig å starte ombygging av et nylig dekorerte rom når flerfarget lerretsbilder kan gjøre en så stor forskjell. Den abstrakte Grunge Color Explotion lerretsbilde gir noe rom et subtilt fargestift, og Colorful Graffiti er et fantastisk preg for enhver tenåring eller fan av street art. Colorful World kan gi det dulleste hjemmekontoret ekte pizzazz. Et skvett av farge gjør alle lykkeligere. Bare finn den som passer deg og ditt rom best!
Produktinformasjon