Brun lerretsbilder

Styrke og stabilitet med brun lerretsbilder. Varm, brun jordfarger tyder på styrke og stabilitet. Det er kanskje derfor vi føler oss nærmere naturen, og det er lettere å slappe av ettLes merer en hektisk dag hvis vi omgir oss med beroligende jordetoner. Fargen brun sies å ha mange positive egenskaper - pålitelighet, produktivitet, utholdenhet, enkelhet, vennskap, styrke og fruktbarhet. Alt i alt, i mange år har brun vært en underappreciated farge. Det ble antatt kjedelig og vanlig, til tross for sine mange nydelige nyanser, alt fra varme til kjølige og fra lys til mørke.

Dekorer med årets trendfarge - en brun lerretsbilde

Ingenting stimulerer fantasien mer enn vakkert stemningsfulle farger og mønstre. Lag et innbydende hjem ved å bruke jordfarger. Det er lettere enn du tror å være kreativ med årets trendfarge. Hvis ditt hjem allerede inneholder nyanser av brun, bruk dem som grunnfarge, og legg til komplementære farger som pulverrosa og lys turkis. Eller du kan legge til blits av fasjonable farger med detaljer som et bilde, et teppe eller noen kaster. Messing og kobber fungerer briljant med brune toner. Grav ut grannyens messinglysestager, få de gamle, forgylte bildene på veggene, eller se etter noe som det på ditt lokale loppemarked. Legg til tekstiler med en rekke overflater, for eksempel sateng eller fløyel, og vær sjenerøse med scatterputer i en blanding av former og farger for å forbedre kontrasten. Browns av alle slags fungerer godt i et soverom som de utstråler varme, ro og stabilitet. Mørk kakao-brun fløyel gardiner vil blokkere lyset effektivt, og en innbydende seng som er gjort med lyse brune lakener, lover en god natts søvn.

Jordfarger

Mennesker har produsert naturlige pigmenter fra jorden siden forhistoriske tider. Disse leirepigmentene, farget med jernoksid eller hydroksyd, kalles jordfarger. Noen har navn som umber, terracotta og oker, etter deres tint av rød, brun eller gul. På nittitallet pleide folk å si "Brown er stygg". Kanskje tenkte de på syttitallet tapet og interiørdesign - de bakgrunner i familiefotoene, fulle av store, blomstrende brune og gule tapeter. I dag er det imidlertid alt glemt, og rike brune konjak og sjokoladefarger er motehøyden.

Photowalls brede spekter av inspirerende brune lerretsbilder

Vår opprinnelige lerretsbilder er vakre dekorative detaljer som fungerer godt i alle rom. Du kan velge formen og størrelsen på lerretsbilde deg selv. Vi lager print til dine spesifikasjoner, med bildet print på 100% bomulls lerret. Brun vil samsvare med hvilket som helst rom i hjemmet ditt og omfavner hele familien i sin varme. Det er pålitelig, trøstende og beroligende. Vi har alt fra klassiske kunstverk og inspirerende abstrakte mønstre til feiende landskap for enhver smak. Enten du elsker minimal, modernistisk eller klassisk kunst, har vi rett lerretsbilder for deg. Velg blant John Ba uers moody, mystiske skoger, eller hvorfor ikke en av Jazzberry Blue's fantastiske grafiske City Maps. Hvis du elsker gamle skinnbundne bøker og tror at overfylte bokhyller er den vakreste tingen noensinne, så har vi den perfekte lerretsbilde for deg: Bokhylle - Svart - Brun Lang. Tenk deg de skyggefulle sepia tonene i skumringen i en nydelig, stilisert bjørkeskog - kanskje snart vil den fantastiske Birch Grove Night Sepia øke din stuevegg.
Produktinformasjon