Kontor

For mange er hjemmekontoret et rom de tilbringer mye tid i. Samtidig blir det ofte glemt når hjemmet skal innredes. Men det å gi rommet en ny atmosfære krever ingen store forandringerLes mer og er heller ikke spesielt vanskelig. Noen nye planter og lerretsbilder kan være nok, eller hvorfor ikke bare ommøblere?

Et bilde – eller en hel bildevegg

For mange kan det føles tungt å bruke energi og krefter på å finne ut hvordan kontoret bør innredes. Men jobber du mye hjemmefra, er det et rom som skal gi både inspirasjon og arbeidsro. Derfor kan det være en god idé å bry seg litt ekstra om kontoret. En bildevegg kan endre rommets uttrykk totalt. Den trenger heller ikke gjøres ferdig med en gang, men kan vokse frem sakte, men sikkert. Finner du et lerretsbilde du liker, er det en god start. Så kan du fortsette å lete videre etter flere bilder og plakater. Det er viktig at ikke interiøret på kontoret oppleves for rotete eller tar for mye fokus fra arbeidet. Derfor er det lurt å velge motiver i en monokrom fargeskala og velge rammer i samme stil. Fordelen med å jobbe hjemmefra er at du selv bestemmer hva du vil ha på veggen. Det betyr at du kan henge opp tegninger du har fått av barna, eller motiver som kanskje ikke passer inn i resten av hjemmet, siden det hovedsakelig er du som tilbringer tid der. Ta utgangspunkt i det du liker. Malerier på lerret, innrammede minner, familiefoto eller grafiske trykk – det er mye å velge i. Du kan også bringe naturen inn på kontoret i form av blader, skogsmotiver og grønne planter. I tillegg til at det er fint, er det også godt å hvile øynene på når du tar pause i arbeidet.

Store endringer med små midler

Trenger du mer oppbevaringsplass på kontoret, er det en enkel måte å skape en ny stil på. Du kan oppdatere skrivebordet med tidsskriftsamlere, penneholdere og oppbevaringsbokser. Eller kanskje investere i en ny skuffeseksjon. En annen enkel måte å endre rommet på, er å sette inn planter og blader. Plasser en trappestol ved siden av skrivebordet og fyll på med planter, eller heng opp hyller til oppbevaring og bryt opp med grønne blader. Du kan også sette blomster i vinduskarmen og på skrivebordet for å skape en herlig grønn oase.
Produktinformasjon