Rosa lærret

Rosa, den fantastiske lyse røde nyansen som vi forholder oss til uskyld, barndom, romantikk, sjarm, mykhet og fornyelse. Som mange andre røde nyanser er rosa en farge som trenger å heLes mervde seg og stikke ut. Derfor var fargen i 1960-årene forbundet med ekstravaganse og ønsket om oppmerksomhet. Rosa er en av de mest misforstått farger i vår tid. Noen mennesker har det de beskriver som en uforklarlig kjærlighet til det, mens andre hater det. Kjærlighet eller hate, men ingenting i mellom - det er følelsen du får når du snakker med folk. Vi ved Photowall mistenker at mange mennesker har uttalt at rosa kun kommer i en skygge, rosa, men det er langt fra hele sannheten. Rosa er så mye mer enn en farge. Rosa er en paraply term for en hel verden av fantastiske nyanser og nyanser.

Så mange nyanser, så mange rosa lerretdesign, så mange muligheter

Rosa har en personlighet som er helt egen at noen mennesker finner glatte. Mange finner det vanskelig å kombinere dette lyset, sjenerøs farge med andre farger. Men egentlig er det ikke så komplisert! Det er så mange forskjellige nyanser av rosa, nyanser som spenner fra en myk, nær beige til en nyanse som minner om en sterk, fet lilla. Med denne overflod av nyanser og nyanser er applikasjonene for fargen fascinerende mange, noe som gjør det relativt enkelt å bruke. Blanding coppery nyanser med en myk, myk rosa er en glimrende ide, og vi begynner endelig å se mer av denne kombinasjonen. Et dristig rosa utvalg av intensiteter og nyanser kombinert med en dristig svart fungerer veldig bra. Innfør litt grønn, og du får en nær-magisk fusjon. Vår Orchidee - Black lerretsbildeer et fantastisk eksempel. Den svarte kontrasten til den svarte bakgrunnen og den rosa orkidéblomsten er sammensmeltet av den dempet, reservert og diskret grønn nyanse av orkideens stilk og til og med ved sine tynne knopper, selv om de ennå ikke har våget å vokse og utvikle seg til en vakker blomst.

En farge som påvirker vårt humør

Alle farger og nyanser påvirker vårt humør på en eller annen måte, og hvordan de påvirker oss, avhenger i stor grad av fargens intensitet og nyanse. Rosa og dens klassiske nyanser er sterke nok til å påvirke våre stemninger veldig tydelig, på en positiv måte. Rosa har kraften til å gjøre oss fredelige og hyggelige, så vi spre mindre negativitet rundt oss. Ifølge studier gjør rosa noen kvinnelige vektløftere bedre enn de ellers ville. Denne fantastiske fargen påvirker hvordan noen ting smaker, eller rettere sagt, hvordan våre smakløk opplever dem. Rosa er så sterkt forbundet med søtsaker at kaker pakket i rosa er erfarne som smaker bedre enn de som er bokset i brun. Å bruke en rosa farge for å understreke en del eller hele et rom og gjøre det mer livlig og lekfullt, er ikke så utfordrende som det kan virke først. Hvis det er foretrukket enkle rosa aksenter, er lerretsbilder et utmerket alternativ. Her på Photowall har vi over 150 rosa lerretmotiver. Hvis du er ute etter en lerretsbilde i rosa nyanser og farger, er du uten tvil kommet til rett sted.
Produktinformasjon