Turkis lærret

Turkis er fargen som deler navnet med den blågrønne steinen som finnes på spesielle steder i Iran. Turkis var blant de absolutt første dyrebare og semi-edle edelstener som ble malt avLes mer mennesker. En av de første gruvene, som stammer fra 3000 fvm, var i "Turkisland", også kalt Sinai-halvøya. Likevel er det viktigste stedet for gruvedrift denne utrolig vakre steinen de siste to tusen årene ikke vært Sinai-halvøya, men Iran, hvor utrolig nok er en av de første turkise gruvene faktisk fortsatt aktiv. Noen kulturer trodde i løpet av årene at edelstenen hadde magiske krefter og skiftet farge avhengig av bærerens helse.

Et turkis lerret i mange nyanser

Turkis er mer enn en farge. Ordet er et paraplybetegnelse for nesten alle nyanser av blågrønn. Avhengig av skyggen kan det virke enten varmt eller kaldt. Denne fantastiske kvaliteten betyr at den går med et utrolig antall andre farger. For en plass med et mykt, delikat temperament, prøv å matche turkis med myke, kule farger, for eksempel en diskret rosa eller en veldig blek grønn. For mer machismo kan turkis kombineres med mørke farger, for eksempel kullgrå, mørkbrun eller skoggrønn. Bohemsk innredning er spesielt attraktiv. Bli omfavnet av de myke, varme og behagelige farger i bohemsk stil, som likevel omfatter spennende og dristige fargeskjemaer. Kombinasjonen av turkis, rød og oransje skaper et uslåelig humør i alle rom.

En verden av farger balansert på et turkis lerret

Styling et helt rom i turkis - på Photowall vi forstår det kan høres skremmende ut. Men vær så snill, skriv ikke helt denne vakre fargen. Noen få turkise detaljer går langt i retning av å opplyse noe mellomrom i hjemmet med letthet. Enkelhet i organisert kaos er manifestert i motivet etter turkis lerretsbilde. Den passer perfekt til det minimalistiske rommet som trenger litt ekstra aktivitet. Den tidlige utforskningen lerretsbilde kan være drømmemotivet for de yngre familiemedlemmene som er fascinert av mangfoldet av korallrev i eksotiske turkise hav.

Turkis og lilla: Det perfekte paret

Den unadorned rosa lilla sammen med oppløftende turkis gjør parring av de to farger en glede for øyet. Fordi de to fargene passer til hverandre så perfekt, er det enkelt å legge til en tredje farge i blandingen uten å mene for mye. Det eneste du må huske når du legger til en tredje farge er at den skal være dempet, ikke fet. Støtende rosa ville kollidere med disse to fargene, men en myk rosa ville være herlig. En røykgrå er et perfekt komplement til den lilla-turkise koblingen for en dypere innstilling i et nytt rom.
Produktinformasjon