Rød Lerretsbilder

Utforsk fargesymbolikken i en rød lerretsbilde. Denne intense farge står for energi og lidenskap og kan vekke sterke følelser som gjør hjertet pund. En farges betydning varierer fra kLes merultur til kultur, men felles for alle er kraften i rødt. Vi forholder oss rødt til festlighet, helligdager, revolusjon, lyst, brannbiler, seremonielle tepper, advarsel, bevegelse, varme, sportsbiler, jul, kongelige og paven.

Lag et innredningstema med en rød lerretsbilde

Dekorer med lignende nyanser for å knytte innredningen sammen. For å få et aspekt av innredningen til å skille seg ut, gi det et energiforhøyelse med nyanser av rødt. En trending farge i år er burgunder, i rike nyanser av mørk rød. Rød går med mange byggematerialer, for eksempel betong, hvit marmor, blek furu og messing. Det er en utmerket aksentfarge, som enkelt legges til i stylingdetaljer som puter, kaster og bilder. Legg til kutteblomster i matchende nyanser for etterbehandlingen. Dine fargeinnstillinger generelt eller for hjemmet ditt stammer fra tidligere visninger, erfaringer og verdier. Rød er en dominerende farge som har vist seg å ha en stimulerende og forfriskende effekt, noe som er viktig å huske når du pynter rom beregnet for hvile og avslapning. Store fargeområder i et rom kan gjøre oss urolige eller irritert hvis vi tilbringer mye tid der. Der bør du bruke rødt i små doser. Det er ren, unadulterated energi.

Ikke en rød cent og symboler på rikdom

Vi er glad i å bruke gamle uttrykk for deres betydninger, men ofte vet vi ikke deres opprinnelse. Inntil 2010 i Sverige hadde vi små pennies, det laveste beløpet i mynten, oftest laget av røde kobberlegeringer. Når ingen penger er igjen, når de er helt ødelagte, sier svenskene, "jeg har ikke en rød cent." Den "røde løperen" er symbolsk rullet ut for å velkommen kjendiser. Denne skikken kommer fra en tid da rødfarget stoff var eksklusivt og dyrt å lage. Skarlet klær var tydelig dyrt og et tegn på rikdom og kraft. I dag kan rød fløyel få oss til å tenke på kinoer, deres fylte røde stoler og tykke gardiner. "Røde dager" i Sverige er de samme som bankdager i Storbritannia. De har sin opprinnelse i tidlig middelalder, da hellige dager ble merket i kirkekalenderen i rødt.

Vår originale røde lerretsbilder gjør herlige dekordetaljer

Rød er en advarselsfarge. Det fanger raskt oppmerksomhet. I trafikken er dette det røde stoppet, trafikklysene og bilens bremselys. Den fremhever nydelig innredning - den røde fløyelsofaen eller en lerretsbilde på kjøkkenet til det munnvennlige italienske tomatmotivet.
Produktinformasjon