Grønn lerretsbilder

Grønn er en fantastisk farge, funnet rundt oss i den naturlige verden. De beroligende tonene av gress, trær, bergarter, mineraler, eksotisk frukt, blomster og et fantastisk utvalg av Les merandre planter er bare noen eksempler på hvor vi mennesker møter denne fargen. For de fleste av oss er høy sommer i gresset eller en eng en fantastisk måte å passere tiden på, om vi er dedikerte fans av avslapning, eller bare litt overbelastet og ser etter litt fred og ro. Tenk deg å ligge der i det frodige, grønne gresset på en perfekt sommerdag, et fantastisk stort tre som sprer seg over deg, dekorerte i de grønneste bladene du har sett hele sommeren, noe som gir deg perfekt nyanse, men likevel tillater gjennom akkurat den rette mengden av sollys. Som du ligger der under treet, lytter du til rustle av blader i sommerbrisen, skjønner du hvor fantastisk sommeren kan være.

Beroligende farger med grønn lerretsbilder

Ikke alle i dag forstår at grønt er opplevd som en harmonisk, beroligende farge, men effektene er verdsatt gjennom historien. Takket være arkeologiske graver, vet vi nå at denne stimulerende fargen har blitt brukt til klær i det minste siden steinalderen. I det gamle Egypt ble grønt brukt til å male interiøret til kongelige gravene, og Mesopotamians brukte det til mønstre og malerier på keramikk. I dag brukes fargegrønn overalt, for klær, møbler og interiørdesign. I TV og teater, bak-scenen rommet hvor utøvere og gjester slappe av og forberede heter "Green Room". Veggene ble opprinnelig malet grønt fordi det hadde en beroligende effekt og sotet kunstnerens nerver.

Visdom på en grønn lerretsbilde

Som alle farger er grønn forbundet med en rekke forskjellige ting. Calm er en, fornyer en annen, men grønn er også forbundet med det som kan se ut som det motsatte - giftet. Tilbake i det nittende århundre var mange av de mest giftige pigmentene og malene grønne - verdigris er et eksempel - fordi de inneholdt elementer som kobber eller arsen.

Grønn lerretsbilder for hvert hjem

Vi på Photowall har mer enn 300 lerretsbilder med et grønt mønster, så uansett hvilken person du er, er du sikker på å finne noe til din smak. Hvis pastellmyntegrønt i rullende marker appellerer, finner du Barley Heads avslappet, mens hvis du foretrekker å finne deg rolig i storbyen, er Brooklyn Bridge at Night Green det perfekte valget. Grønn lerretsbilder kan gjøre en stor forskjell for et rom, og her på Photowall har vi lerretsbilder perfekt for alle hjem.
Produktinformasjon