Barnerom

Tips om å velge kunst for barnehagen: Elsker livet i en barnehage. Det er i en mors øyne som hun bergarter hennes baby til å sove, og det er i en fars svak touch som han nøye swaddlesLes mer sitt nyfødte barn. Det uendelige kjærlighet bør gjenspeiles i babyens rom. Når du forbereder babyens kokong, her er noen tips om hvordan du velger riktig skisser for barnehagen.

Identifisere stilen din

Ta en objektiv titt på hjemmesiden din. Er hjemmet ditt ryddig og moderne med en moderne oppdatert følelse? Eller er du mer tradisjonelle med et hus som har en godt levd i atmosfæren, med keepsakes som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon? Kanskje du er en cocktail av disse to stiler og mikse og matche elementer av både moderne og tradisjonelle i din stue.
 • Modern: Se etter lerretsbildersom har fet striper, geometriske mønstre og former. Velg en printsom ikke introdusere for mange farger inn i rommet slik at det opprettholder sin rene, ryddige følelsen.
 • Tradisjonelle: Malerier går hånd i hånd med tradisjonell innredning. De utfyller hverandre som en ramme og et bilde. Ikke vær redd for å velge bilderom en fiktiv karakter i en barnerim, eller velg et kunstverk som er rik på tonalitet og farger.
 • Cottage-Style: En hytte-stil barnehage forsiktig plasserer det beste av både moderne og tradisjonelle verdener sammen. En morsom måte å kombinere tradisjonelle malerier med moderne lerretsbilderer ved å innføre strektegninger som er enkelt nok for minimalis modernister og har nok interesse for fransk landet innredning.

Vurdere Arkitektur av rommet

Analysere de nakne bein av rommet. Se på taket, vinduene, veggene og gulvet. Alle disse elementene spiller en avgjørende rolle i å plukke riktig lerretsbilderfor barnerommet.
 • Lys: Har rommet nok naturlig lys? Er det store vinduer i rommet? Hvis det ikke er nok naturlig lys i rommet, en lys og luftig lerretsbildekan være et bedre valg.
 • Tak: Mange gamle hus har vakre høyt tak. Dessverre, i form av skalaen, kan baby-størrelse møbler ser ut av sted og kan virke for liten. Ved å velge høyere, større lerretsbildersom fyller opp en vegg, øyet trekkes oppover og vil gi illusjonen om at taket og møbler er i forhold til hverandre.
 • Murvegger og fliser: Geometrisk bilderkan være visuelt forvirrende når den plasseres på murverk eller en flislagt flate.

The Bigger Picture er Paramount

Setter scenen ved å bringe hensyn til et bestemt område som barneseng og forsterke området ved anvendelse av en lerretsbilde. Ved å sette scenen, kan du forbedre din valgte tema ved hjelp av printsom inspirasjon for resten av rommet. Dersom barne er hvilested for en fe Princess, smykke sine vegger med en maling av mystiske feer hvor alver og pixie støv i fleng; eller enda bedre, låse henne i et trygt tårn hvor ingen skade noen gang kan komme til henne. Og hvis barnehagen er hjemmet til en fremtidig Christopher Columbus eller Ferdinand Magellan, vaske veggen med et nautisk tema print. Kanskje din Nursling foretrekker å sjekke ut utsikten fra en trehytte fordi det er nok tid til å bekymre seg for å være en voksen ...

Mix og match

Har du noen gang hørt at du ikke kan blande mønstre og bilder? Vel, det kan du. Ved å nøye koordinere ulike mønstre, vil du opprette teksturer og dybde i din barnehage som ofte bare sett i profesjonelt utformet mellomrom. Nøkkelen til vellykket samordning av en rekke bilderer å holde seg innenfor den samme fargepalett, slik at du ikke overvelde rommet.

Inspirasjon til baby

Dekorere en barnehage for et spedbarn kan være så gøy. Det er så mange utførelser og bilderfor å velge mellom at du enkelt kan endre tema på månedlig basis. Det er imidlertid viktig å huske at noen babyer kan kreve stabilitet og kan finne trøst i et miljø der minst noen av maleriene forbli den samme. Av denne grunn er det viktig å huske at en baby-tema maleri kan virke søt nå, men gjør det gi rom for barnet å vokse med maleriet? Velg art som vil vekke barnets interesse og stimulere deres fantasi. Populære lerretsbilder for babyer inkluderer:
 • Nature: Babyer elsker å lage forbindelser til hva de ser i verden rundt dem. Hvis du bor i nærheten av en skog, forvandle veggen med en lerretsbildeav skogen. Likeledes, henge en lerretsbildeav en spekkhogger eller et hav hage full av delfiner hvis du er heldig nok til å leve nær sjøen.
 • Dyr: Barn har et naturlig forhold til dyr. Velge sin favoritt dyr og ramme den opp over sengen sin.
 • Nursery Rhymes: Introduser dem til den magiske og morsomme verden av ord med bilder fra en tidløs barnerim.
 • Kart: Hvis du elsker å reise, fostre en kjærlighet til verden med et dyr eller dinosaur kartet.
Produktinformasjon
 • Viser side 1 av 1 sider