Beige lerretsbilder

Heng en beige lerretsbilde på veggen - eller hvorfor ikke hang flere? Vi har samlet våre beste lerretsbilde tips slik at du kan gjøre hjemmet ditt til en beige drøm.Les mer

Beige bilder for hvert rom

Et beigehjem kan høres kjedelig ut, men fargebeige trenger ikke nødvendigvis å være kjedelig og kjedelig når det gjelder dekor. Det kan faktisk være noe fantastisk. Du kan ikke gå galt med hengende beige lerretsbilder i alle rom og samsvare dem med beige møbler og beige dekor. Du vet sannsynligvis allerede at du ikke trenger å unngå ekstra beige innredning. Bare fordi du har en beige sofa betyr det ikke at du også kan ha en beige lerretsbilde. Innredning i samme fargevalg skaper spennende lagdybder i rommet ditt. Vi anbefaler å henge en stor lerretsbilde over sofaen i en litt mørkere nyanse enn den beige fargen på sofaen. Hvis det er nok plass på veggen, kan du legge til flere bilder i samme fargevalg eller -stil. Hvis du har et lyst kjøkken med tre stoler - kanskje et trebord og hyller i lyst tre - ikke nøl med å henge beige bilder eller sett beige lerretsbilder på bildelister på en vegg nær kjøkkenbordet. Heng leddene bare noen få centimeter over kjøkkenbordet. Det ser best ut hvis bilder du plasserer det, alle følger samme beige fargerike.

Beige med andre farger

Det er ingen regel som sier at du ikke kan legge til en annen farge i tillegg til beige på veggen når du velger lerretsbilder, selv om vi tror at beige går fint med beige. Likevel kan en fargefarge gi rommet ditt noe tegn, og du kan helt løpe vilt fordi beige er en nøytral farge som går bra med andre farger. Hvis du for eksempel ønsker å lage et helt galleri-veggarrangement, kan du prøve å lage en blanding som inneholder ulike motiver, lerretsbilder med grafikk bilder og malerier i en litt sterkere farge. Hvis du vil unngå å skape for stor kontrast fra resten av beige-innredningen, går du til subtile farger som synes å tilhøre samme fargevalg som lyseblå nyanser eller lysebrune.

Beige lerretsbilder fra vårt produktsortiment

Du vil sikkert trenge beige motiver for å matche din beige dekor. Vårt utvalg av beige lerretsbilder har motiver som fremkaller rustikke vibes, skandinavisk design og natur. Vi har samlet noen av våre favoritter her. Den nærliggende naturen til beige lerretsbilde Morgenmåke i Isar Valley ved GI Collection er perfekt hvis du liker mørkere toner, motiver fulle av fantasi og rom som fremkaller en lengsel etter naturen. Det fungerer like bra i stuen som i soverommet og går bra med andre beige motiver. Sao Paulo-motivet lar deg føle byens puls via veggen din. Du vil elske beige bygningene med solen reflekterer på vinduene hvis fotografisk kunst og jordiske farger er mer din ting. Beige-tonene i motivet skaper en fin kontrast når kombinert med skandinavisk interiørdesign. De tidskrevne beigekorkene til Cork lerretsbilde av Jorma Jämsén skaper et rustikt utseende med en vintagefiks. Sammenkobling med andre beigemotiver som kalkstein og bokhylle vil garantere et nært natur og unikt galleri vegg arrangement med en ekstra retro touch.
Produktinformasjon