Grå lerretsbilder

Grå er kunnskapens farge, av visdom, av intellekt. Selv om det var ute av rampelyset for en stund, har det kommet tilbake i de siste årene, og har blitt en av de mest populære farger Les merfor trendsetting hjem. Kanskje det er på grunn av sin tidløse karakter, eller fordi den har en naturlig eleganse, eller bare fordi det er en vakker farge og avslappet å se på. Takket være sin posisjon halvveis mellom svart og hvitt har grå en perfekt nøytralitet, noe som ofte gjør den til en sterk kandidat som en dominerende farge i det moderne hjemmet.

En farge er ikke bare en farge

Det menneskelige øyet er fascinerende, og kan skille mellom 500 forskjellige nyanser av grått. Så selv om det ved første øyekast grått kan virke som en unexciting farge med bare noen få bruksområder, er det faktisk enkelt å bruke til å skape et personlig inntrykk. Grå er fargen på muligheten. Fargenes farge. Hvis du har problemer med å få tak i gråets kameleon-lignende evne til å endre karakter, anbefaler vi at Photowall tar en titt på vårt utvalg på nesten 300 lerretsbilder. Det er nesten sepia-grå Over Clouds lerretsbilde, den klassiske New York City 3 og "Svartsjukans natt, August Strindberg". Disse tre bilderer gode eksempler på Grays fascinerende allsidighet. Mange mennesker elsker mørke farger, men noen finner de aller mørkeste tonene for dystre og unngår å dekorere med svart. Men det er fortsatt mulig å bruke dypere toner, takket være de mange forskjellige nyanser og personligheter av grå. Kullgrå kan formidle samme styrke og mystikk som sant svart, men uten tyngde og mørke. Den mørke grå lerretsbilde Naked Trees gjør dette i en moden, ukomplisert stil, som gjør Kick It - Red Grey, som skikkelig balanserer de to fargernes personligheter takket være sine røde aksenter.

Grå er den nye beige

I mange år har beige blitt sett på som et trygt valg av grunnfarge i hjemmet, og vi på Photowall virkelig setter pris på sine mange positive aspekter. Beige har imidlertid vært litt overused, og har dessverre begynt å miste noe av sin mystik. Hva et slagflaks som grå har kommet tilbake til mote! Ikke bare er det like egnet som beige som grunnfarge, det har også sin egen karakter som gjør det så mye mer enn en anonym bakgrunn. Grå komplementerer et bredt utvalg av andre farger, enten lys, mørk, myk eller høy. En sterk skarlet aksentvegg kan være overveldende og en belastning på øynene, men bryte den opp ved hjelp av en ukjent grå, og du vil få nye måter å kombinere farger for å realisere ditt valgte designskjema. Beroligende grå kan binde sammen mer dramatiske toner, og lar deg kombinere farger på tidligere umulige måter. Bruk flytende brann lerretsbilde på en mørkegrønn veggen for å skape en inspirerende kontrast, eller Brannbil på en lyseblå vegg for å bringe livet til et barns soverom. Takket være sine 500 forskjellige gråtoner, tilbyr Photowall endeløse måter å bringe hjemmet ditt til livs.
Produktinformasjon