Grå fototapeter

Grå. En farge som ofte er forbundet med ting som nøytralitet, kjedsomhet, middelmådighet og raritet. Hvordan skjedde det? Grå, en utrolig fantastisk farge å style med. Tilbake i middeLes merlalderen hadde de fattige grå, fordi det var fargen på ujevn ull. Helt siden da måtte fargene slite. Men etter hvert i historien lykkes det som en kulturelt viktig og egnet farge. Under renessansen var svart en edel farge å ha på seg, og fordi hvitt og grått koordinere godt med svart, grå kom for å spille en mer tydelig og viktig rolle i mote. Den fikk sin plass som en av de mest brukte farger i moderne tid.

Styling med en grå fototapet

I hjemmene er grå varm, innbydende og luftig - og likevel spennende! En rustikk plank i et kjøkken eller et tregulv i et soverom kan enkelt forsvinne i den omkringliggende innredningen, men detaljene de innfører er så naturlig vakre at de er verdt å markere. Dette kan virke vanskelig - til og med umulig - først, men når du ser mulighetene i fargen og i grå fototapeter, vil du elske utfordringen med å fremheve dyktige vakre detaljer i hjemmet ditt. I likhet med mange andre populære farger, er grå veldig flersidig. Grå er så mye mer enn bare grå! De utrolig mange nyansene og nyanser av grå kan noen ganger føles som en jungel når du jakter på akkurat den riktige skyggen. Kaldtråder har en tendens mot blå, mens varmere griser har en tendens til noe mer som gulgrønn.

En grå fototapet er et sikkert spill

Hvis du ønsker å spille ting trygt, er et elegant lysegrå sikkert å fungere godt. Planene fototapet fra Jolly Wrenches er helt uslåelig for et barns rom. Verdens kart Detaljert Grå er - overraskende - en fototapet at er perfekt for hjemmekontoret. En Stockholm-elsker ville finne Vasastan fototapet og den fantasifulle kartleggingen av Vasastan-området, uimotståelig for en aksentvegg i stuen. Det er fare for at en grå vegg kan virke flatt, men det er lett å fikse. En grå fototapet kan allerede ha ett eller flere spennende mønstre - eller en mer sedativ tapet kan fungere som den perfekte bakgrunnen for fotovegg. Lysegrå farger er nydelige, men vær så snill å ikke glem de mørkere gråene! En mørk grå fototapeti et hjem med møbler som har en tendens til å skygge av hvitt, kan være fantastisk, spesielt når du har poppet med mørke nyanser av andre farger, for eksempel puter i mørk lilla eller en plank av mørk eik. Et soverom i hvitt og grått kan aldri, aldri gå galt. Hvis du er på utkikk etter et diskret og demurert, men frigjørende utseende, er en grå fototapet en smart løsning. Grå er lett for øynene å forstå, slapp av og la ro på soverommet ditt. Grå farger er på steder du ikke ville forvente. Elegansen fargen bringer, er noe vi på Photowall virkelig setter pris på.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.