Kunst og design

La rommet snakker. Akkurat som gulvene krever Pitter-patter av menneskelige føtter, og taket lengter etter å holde deg trygg, veggene søke å invitere deg i. Veggene danne ryggraden i Les merplassen din, og hva du putter på dem kan ofte gjøre eller pause en plass. Art og utforming i form av lerretsbilderog malerier kan være svingbar ved oppretting av plass. Her er fire måter som kunst og design kan ta en plass til neste nivå.

Color Me In

Har du noen gang blitt forelsket i et maleri? Har du mistet deg selv i fargene, tonalitet og dybde og funnet deg forbrukes med å prøve å undercover sin underliggende tema? Kanskje de høstlige røde, appelsiner og brent sienna tenne bål, men uuttalt i ditt hjerte. Eller kanskje den beroligende havet toner Awash med greener og blå Azures, puster ro i din ånd. Heldigvis du tar med din mesterverk hjem, bare for å bli skremt av tanken på å henge det opp i verdensrommet og lurer på om det vil være i konflikt med resten av innredningen. Et kunstverk kan diktere eller berike en eksisterende fargepalett. Start helt i begynnelsen og avgjøre om det kunstverk må være det sentrale punktet i rommet, eller om det bare trenger å blande smakfullt i bakgrunnen. Hvis målet er å skape et samlingspunkt, velger en nøytral fargepalett å la fargene på grafikken for å synge. På den annen side hvis kunsten må passe inn i et rom som har en eksisterende fargevalget, trekker aksentfarger fra de sekundære farger i grafikken og bruke dem i dekorative gjenstander for å la maleriet å blande inn.

Balanse rommets Scale og tekstur

Påberope følelse av kontakt og føler deg i ett med din stue. En av de elementer av design på et rom er tekstur. Mange antar at deres fløyel-to-the-touch vegger legger nok tekstur til rommet. Tekstur, som lett kan legges sammen med en lerretsbilde, bidrar til en dynamisk utforming. Gamle hus har ofte fantastisk høye tak, hva slags tak hvor du føler deg som om dine tanker kan vandre formålsløst fra rafter i Rafter og komme tilbake til deg uthvilt og fornyet. Ofte disse takene ikke fungerer godt med moderne lave møbler. En nøye utvalgt lerretsbilde kan lede øyet oppover og balansere ut omfanget av rommet.

Introduser Movement

Vals til Mona Lisa eller svaie i tide til å Starry, Starry Night uten en eneste tone som spilles. Lerretsbilderkan legge til bevegelse til et boareal. Med smart bruk av linjer, kan noen malerier legge glede og livlighet ved å rette øynene frem og tilbake på tvers av rommet. Malerier som legemlig bevegelse kan skape en dans mellom kunst og møbler. Føl rytmene pulserende gjennom vegger og være innhyllet i forestillingen om at din plass er en levende enhet. Velge et maleri som gjenspeiler bevegelsen legger et morsomt element til et rom, og det er alltid rom for quirky i alle design.

Inspiration Gallery

Alt er kunst. Det er måten du børste håret ditt og måten du holder din tekopp. Det er den formen, linje og farge på en stekt egg og lunefull dans av et gresstrå en sommermorgen. Bli inspirert av omgivelsene, la dem være nyskapende og frisk, anspore deg til nye høyder og drømmer. Endre malerier med hver sesong, eller til og med humøret. Innføre en blå-tonet maleri i sommervarmen for en avkjølende effekt. På samme måte, ved å bringe en rødglødende maleri i vinter kan du varme opp en ellers kjølig rom. Det fine med lerretsbilderer at hvis du blir lei av et kunstverk kan du bytte det for et maleri raskt og enkelt. Ulike lerretsbildervil bringe ut forskjellige elementer i et rom og kan gi en umiddelbar makeover. Det er best å holde rommet ditt nøytral hvis du liker å rotere malerier, for å få mest mulig effekt med minimal innsats. Bruk kunst og design for å bringe din personlighet til en plass. Enten du bruker kunstverk for å skape en dristig uttalelse eller legge et snev av raffinement, gir et maleri du å legge til et element av deg selv.
Produktinformasjon