Natur

I tidligere tider gikk filosofer og poeter utendørs for å tenke. Det er noe ved det store vide utendørs som gir sjelen vinger, slipper tankene fri og beroliger sansene. Ta inn denne fLes merølelsen i ditt hjem med vårt utvalg av lerretsbilder med motiv fra naturen. Spesielt for byboere, disse trykkene kan bringe en etterlengtet dose av verden på utsiden inn i en betongbasert tilværelse. Fra beroligende skogsscener til solnedganger over vann, til solfylte grønne enger under en klar blå himmel, intet aspekt av naturen er utenfor rekkevidde med disse kvalitets-lerretsbildene.

Ro ned med skogsbilder

Du kan tilføre rommene dine renhet med et lerretsbilde av en skogsscene. La fantasien din vandre oppgåtte stier mellom eldgamle trær, eller la lysets lekne spill i en skyggefull skogsbunn roe ned dine sanser. Naturens mangfold fører til at det ikke er mangel på alternativer når det gjelder skogsscener, for hver skog og hver dag er helt forskjellige. Skogen er aldri den samme, men den forandrer seg heller aldri, mens alle skoger har noe til felles med hverandre, så er variasjonen stor. Velg en skyggefull vei som leder et ukjent sted, hvor eldgamle trær kaster skygge, eller en vill skog hvor et menneske kanskje aldri har vært. Gå deg bort i den grønne frodigheten i en skog på sommerstid, eller beundre det skarpe sorte i trestammer mot snø i et vintermotiv.

Si det med blomster

I gamle dager så trodde man at blomster hadde mening. Røde roser sto for kjærlighet, mens liljer var et symbol på renhet. Nå er de fleste blomstersymboler gått tapt, men det betyr ikke at du ikke kan beundre dem for deres skjønnhet i seg selv, eller ta dem med inn i hjemmet ditt ved et maleri med blomstermotiv. Gjør et hvilket som helst rom lysere med blomster, eller gi et kjedelig gjesterom litt mer liv med en fargerik bukett. En rød rose, den mest klassiske av alle blomster, vil tilføre et hint av eleganse til et hvert rom, mens et trykk med liljer gjerne passer i et stille hjørne. Enten du ønsker et uttrykk som er sterkt eller diskret, enten du vil ha en hage eller en enkelt blomst, så kan du si det med blomster.

Opp i luften

Folk ser ikke opp ofte nok. Det virker som om mange tenker at himmelen er der og vil alltid være der. Da går de glipp av mye! Det er ikke mange ting som gir samme følelse av frihet som de å se opp mot en klar, blå himmel, og ingenting i verden har samme bittersøte skjønnhet som en solnedgang eller soloppgang. Ta denne friheten og skjønnheten inn i hjemmet ditt med et lerretsbilde. De passer i et hvert rom, et trykk av åpen himmel vil få små rom til å virke større og store kjedelige rom vil bli mer interessante. Eller velg et trykk av nattehimmelen og se om du kan finne alle stjernekonstellasjonene.

Under sjøen

Menneskenes fascinasjon for havet er bemerkelsesverdig. Det er noe med suset og bruset som du kan føle inn i margen, bølgenes uendelige bevegelse, som gjør at du uvegerlig dras mot det. Det minner om friheten, om den mystiske verden under overflaten hvor alt er stille og blått av vannets lys, og følelsen av sand mellom tærne og friheten til å tenke stort. Heng en strand på badet for å skape en avslappende atmosfære, eller plasser undersjøiske malerier i gangen så får du en mystisk undervannsgrotte. Utsikt over sjøen passer kanskje ikke i ethvert rom, men de passer mange ved å gi en følelse av bedre plass i et lite rom, eller tilføre noe beroligende til et travelt kontorlandskap. Eller du kan gi et stille rom noe kjølig og stille med et lerretsbilde av en innsjø under en blå himmel, for å la tankene hvile og la sansene få spillerom.

Hent naturen inn i hvert rom

Med et lerretsbilde fra vårt utvalg av naturbilder kan du skape et hvert rom om til et hellig sted. Sett farge på kjøkkenet ditt med et lyst solsikketrykk, eller gi soverommet en beroligende effekt med et bilde fra skogen. Du kan dra på reise til Ariels hjem under havet med noe fra vårt utvalg av undervannsbilder, eller ut i verdensrommet med et bilde av Jorden. Spisestuen blir elegant med noe i sort-hvitt eller i sepiatoner, du kan aldri ta veldig feil med sort-hvitt fotografier. Vi har også et stort utvalg av bilder som ser ut som malerier, fra Van Gogh’s berømte Stjernenatt til klassiske japanske malerier av kvinner omgitt av blomster. Med lerretsbilder fra vårt naturutvalg så er et hvert sted i verden tilgjengelig for deg.
Produktinformasjon