Barn

Det var en gang dekorere et barns rom var like enkelt som å plukke en farge på veggene, og legger til møbler og kaster i et kosedyr eller to. Men hvorfor betale for gamle skolen når dLes meru kan inspirere kreative sinn, stimulere deres kognitive utvikling og gjøre livet enklere for deg selv? Dette er bare noen av fordelene med å dekorere et barnerom med lerretsbilderog malerier.

Kick-start Kreativitet

Som ditt barns øyne følger de brede penselstrøk i et maleri, begynner deres sinn å vandre. De begynner å tenke på fargene som brukes, teksturen av maling og selv om de kan lage noe så forunderlig av seg selv. Da de satt om å utforske sine egne kunstneriske talenter, de utviklingsmessige fordeler er grenseløs. De forbedre sine motoriske ferdigheter som de forstå sin tryllestav av valget. Sin oppfinnsomhet, visuell læring og beslutningstaking ferdigheter utøves, og selv språkutvikling er forbedret som venstre og høyre side av hjernen begynner å integrere og arbeide sammen. Ved å skape en dynamisk og engasjerende atmosfære, er du sette barna opp for et liv hvor de vil være i stand til å tenke på beina og være i stand til å overvelde verden med sin oppfinnsomhet.

Akkurat som en superhelt

Lerretsbilder kan tilkalle ditt barns favoritt superhelt rett inn i deres stue. Barn er lettpåvirkelige, og det er viktig at foreldrene gir dem egnede rollemodeller. Kanskje barnet er sjenert og det er favoritt Disney karakter, prinsesse Anna, er også ganske engstelig. barnet vet at prinsesse Anna overvant sin frykt og at det er mulig å overvinne forlegenhet hvis du prøver. Eller kanskje barna dele rom og trenger å lære å samarbeide og dele med hverandre, og du håper å inspirere samarbeid mellom dem med en lerretsbildeav Finding Nemo. Å sørge for at barna har konkrete superhelter som de kan se opp til vil hjelpe dem til å innlemme positive verdier som vil sette dem opp for livet.

En følelse av tilhørighet

Gi ditt barns plass en essens som er unik hjelper barnet til å føle seg trygge. Sikre barn føler bedre om seg selv, har mer selvtillit og er i stand til å takle bedre i virkelige situasjoner. Maleriene er en måte å gjøre et rom unikt. Barnet ditt vil ha en følelse av tilhørighet og eierskap. Det motsatte er at barnet skal lære at andre også har sin plass, og at de må også respektere andres plass og privatliv.

Gjør læring lett

Den fantastiske aspektet av hengende lerretsbilderpå veggen er at du alltid kan slå dem over når stemningen streik eller hvis du føler for en forandring. Barn blir lei så fort, og trenger å bli stimulert hele tiden. Dra nytte av deres spørrende sinn og gleden over å henge en lerretsbildeeller to. Er de lærer om kalde russiske vintre og den stekende Sahara-ørkenen? Heng et verdenskart lerretsbildepå veggen. Som de lærer om hvert nytt land kan de lett referere sin beliggenhet og størrelse med et hendig verktøy for læring rett på veggen deres. Kanskje du har en spirende flyger i livet ditt. Med et liv størrelse lerretsbildeav cockpiten i et fly, ta din lille ens fantasi til nye høyder mens de cruise langs himmelen i komforten av sitt eget soverom. Mulighetene er uendelige fordi med fagstoffet på veggen, vil de være i stand til å visuelt se og lære emnet i en akselererende hastighet.

Rengjøring og vedlikehold

Barn bringe et helt nytt nivå av rotete inn i våre liv. Ikke bare har du å håndtere rotet med sine leker, klær og skole brukerutstyr, men de har en forbløffende evne til å bryte ting. Hvor mange ganger har du behov for å male barnerommet fordi de har oppdaget et talent for graffiti? Er det en chip i veggen på grunn av en leken ulykke? Malerier har kommet for å redde livet ditt. Deksel finger bilder, spaghetti tegninger og hull i veggen med et maleri. I det minste, vil kunstverket fungere som et samlingspunkt og avlede oppmerksomheten fra de ikke-så-perfekte omgivelser. Lett å rengjøre med bare en fuktig klut, lerretsbilderhar kommet for å revolusjonere barnas rom.

Produktinformasjon